Keukenprinsen En -Prinsessen

Ga voor een makkelijk en gezond ontbijt

Keukenprinsen En -Prinsessen

september 21st 2020 ・ 7 Leestijd in min

Uit onderzoek blijkt dat één op de vijf van ons het ontbijt overslaat ... en dat terwijl het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is! Geweldig nieuws dus dat de Better Breakfast Day op 26 september er aankomt om je eraan te herinneren hoe belangrijk het ontbijt voor je is! En het is natuurlijk ook goed nieuws dat wij je een eindje op weg zullen helpen met ideeën voor gezond ontbijtvoedsel.

We moeten allemaal onthouden hoe belangrijk het is om de dag op de juiste manier te beginnen. En er is geen betere start dan een ontbijt met een gezonde en lekkere Chiquita banaan.

Een goed uitgebalanceerd en gezond ontbijt geeft je lichaam de vliegende start die het nodig heeft voor een drukke dag of je nu een lange werk- of schooldag voor de boeg hebt of dat je optimaal profiteert van je vrije dag om eens even flink te gaan sporten. Bovendien geeft het ontbijt je die energieboost om je de deur uit te krijgen! Chiquita bananen zijn daarnaast een lekker en erg handig tussendoortje en dragen hun eigen mooie gele jasje. Als je je wekker nog even laat snoozen en je hebt haast, eet je een banaan heel makkelijk onderweg uit de hand! De smaak stelt je nooit teleur!

We hebben ook een aantal geweldige bananenrecepten voor het ontbijt om je ochtend wat leuker te maken en een boost te geven. Van gezonde ontbijtsmoothies tot veganistisch bananenbrood, bij ons vind je het allemaal! Je zult zien dat Better Breakfast Day er is om ons eraan te herinneren dat het belangrijk is om te ontbijten. Het beste ontbijt is een evenwichtig, gezond en superlekker ontbijt met een Chiquita banaan. Probeer deze geweldige opties voor de perfecte start van jouw dag.

Doe inspiratie op met onze ontbijtideeën voor een makkelijk en gezond ontbijt

Doe je inspiratie op met onze ontbijtideeën. Zo tover je in een handomdraai een gezonde en makkelijke maaltijd op tafel waar je met het hele gezin, of gewoon alleen, van kan genieten.

Chiquita bananenbroodworteltaart

Een echt lekker ontbijt dat je van tevoren kunt maken en waar je ’s ochtends heerlijk van kunt genieten. Dit geweldige recept brengt de fantastische smaak en smeuïgheid van bananen samen met sinaasappel, gemalen amandelen en fijngehakte walnoten. Allemaal verwerkt in een heerlijke worteltaart. Dit wil je sowieso proeven.

Veganistische Chiquita bananenbroodwafels

Als je een snel maar lekker ontbijt nodig hebt, probeer dan dit recept. Deze superwafels zijn gemaakt van bananen, havermelk, ahornsiroop en tarwemeel. Heerlijk luchtige wafels waar je keer op keer van geniet!

Chiquita bananenbroodpannenkoekjes

Nog een super simpel recept. Met deze geweldige pannenkoeken gebruik je Chiquita bananen op een heel originele manier: je snijdt ze in tweeën en karameliseert ze. Daarna smeer je het romige beslag op de twee helften van de banaan voor een unieke versie van de ontbijtpannenkoek. Deze kun je echt niet weerstaan. Ons advies? Geef je over en laat je verleiden!

Chiquita banaancupcakes met pindakaas

Er gaat niets boven een heerlijke en gezonde muffin om de dag goed mee te beginnen. En dit zijn ook nog eens de beste muffins die je ooit zult eten. De gepureerde Chiquita bananen geven een heerlijke smaak en zachtheid aan het basisrecept voor muffins. De topping is van gesneden banaan en een verrukkelijk pindakaasglazuur. Deze wil je op elk moment van de dag wel eten… dus niet alleen ’s ochtends vroeg! Daar durven wij onze handen wel voor in het vuur te steken!

Vegan Chiquita bananenroomcupcakes

Met gepureerde Chiquita bananen en rijstmelk krijgen deze fantastische cupcakes een luxe textuur. Een topping van glazuur en fijngehakte banaan zorgt voor de perfecte afwerking. Zo lekker dat je er gewoon bij wegdroomt! Neem ook een mee als tussendoortje voor bij de lunch – dat zouden wij zeker doen!

Chiquita bananen zijn niet alleen superlekker als gezond tussendoortje, maar ze zijn ook het perfecte ontbijt om mee te nemen voor onderweg. Ze zijn ook een heerlijk en veelzijdige ingrediënt op dagen dat je de tijd hebt voor een gezond en lekker begin van je dag. Bananen zitten boordevol belangrijke vitamines, natuurlijke suikers, vitale mineralen – zoals kalium – en oplosbare vezels die goed zijn voor je hart. Hierdoor zijn ze de perfecte keus voor het ontbijt. Bananen geven een langdurige energieboost om je de hele dag door te helpen, wat je ook te wachten staat. Koop een Chiquita banaan voor Better Breakfast Day en begin je ochtend op de beste manier die er is.

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link