Gezondheid En Voordelen

De held van het fruit: Chiquita bananen

Gezondheid En Voordelen

mei 29th 2020 ・ 2 Leestijd in min

Als je trek hebt in een gezonde snack, dan zit je met Chiquita bananen altijd goed.

Wij zien onze bananen zelfs een beetje als ware helden . Haal de mooie schil eraf… en een grote hoeveelheid aan belangrijke vitamines en mineralen – verpakt in een lekkere zoete vrucht – komen je tegemoet! Je merkt snel dat een Chiquita banaan een heerlijke smaak én kwaliteit heeft die je niet snel vergeet.

Het beste van Chiquita bananen? Dat er geen verkeerde manier is om ze te eten. Omdat ze in hun eigen stevige, handige verpakking zitten, pak je altijd nog snel even een banaan voor het sporten, werken of als je naar school gaat. We besteden zoveel zorg aan het telen van onze bananen dat ze de speciale blauwe Chiquita sticker krijgen. Die we toch allemaal? Door liefde en zorg zijn de kwaliteit en smaak van de Chiquita banaan extra goed.

Chiquita_bananen_fruit
Chiquita bananenfruit 2
Chiquita bananenfruit 3

Maar onze Chiquita bananen zijn niet alleen superlekker, ze zijn ook nog eens goed voor je! Ons gele fruit is een fruitbron van ‘vrolijke’ vitamine B6 én vitamine C. Het mineraal mangaan in bananen is geweldig voor je huiden het grote aandeel kalium is goed voor de gezondheid van het hart en de bloeddruk. Dankzij de oplosbare vezels kunnen bananen de spijsvertering bevorderen en maag- en darmproblemen helpen oplossen. Daarnaast zorgen natuurlijke suikers voor een langdurige energieboost. En de kers – of banaan – op de taart… ons fruit bevat geen vetten of cholesterol!

Een Chiquita banaan geeft je zoveel meer dan je zou denken. Onder de schil van de Chiquita banaan zit een heerlijk stuk fruit – de held van je dagelijkse boodschappen.

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link
Powered by Social Snap