Gezondheid En Voordelen

Kies een gezonde snack, kies de held onder het fruit

Gezondheid En Voordelen

mei 29th 2020 ・ 2 Leestijd in min

Als je trek hebt in een gezonde snack of als je gezonder wilt leven, zit je met Chiquita bananen altijd goed. Kies voor bananen in je voeding en haal het beste uit jezelf.

Wij zien onze bananen zelfs een beetje als ware helden. Bananen hebben echt een heleboel voordelen. Haal de mooie schil eraf… en een grote hoeveelheid aan belangrijke vitamines en mineralen – verpakt in een lekkere zoete vrucht – komen je tegemoet! Je merkt snel dat een Chiquita banaan een heerlijke smaak én kwaliteit heeft die je niet snel vergeet. En daarnaast zijn bananen ook nog eens hartstikke goed voor je. Ze behoren zelfs bij de beste superfoods ter wereld!

Het beste van Chiquita bananen? Dat er geen verkeerde manier is om ze te eten. Omdat ze in hun eigen stevige, handige verpakking zitten, pak je altijd nog snel even een banaan als gezonde en caloriearme snack voor het sporten, werken of als je naar school gaat. Maar onze banaan is ook te gebruiken als makkelijk en gezond ontbijt, als extraatje bij de lunch voor een nog voedzamere maaltijd en zelf bij het avondeten kan je een banaan nuttigen!

We besteden veel zorg aan het telen van onze bananen dat ze de speciale blauwe Chiquita sticker krijgen. Die we kennen toch allemaal? Door liefde en zorg zijn de kwaliteit en smaak van de Chiquita banaan extra goed.

Chiquita_bananen_fruit
Chiquita bananenfruit 2
Chiquita bananenfruit 3

Onze Chiquita bananen zijn niet alleen superlekker, ze zijn ook nog eens goed voor je! Ons gele fruit is een fruitbron van ‘vrolijke’ vitamine B6 én vitamine C. Het mineraal mangaan in bananen is geweldig voor je huid en doordat de banaan een kaliumrijke vrucht is, is hij ook nog eens goed voor de gezondheid van het hart en de bloeddruk. Dankzij de oplosbare vezels kunnen bananen de spijsvertering bevorderen en maag- en darmproblemen helpen oplossen. Daarnaast zorgen natuurlijke suikers voor een langdurige energieboost. En de kers – of banaan – op de taart… onze bananen bevatten amper calorieën,  geen vetten en geen cholesterol!

Een Chiquita banaan geeft je zoveel meer en heeft zoveel meer voordelen dan je zou denken. Onder de schil van de Chiquita banaan zit een heerlijk stuk fruit – de held van je dagelijkse boodschappen. Dus waar wacht je nog op? Trek een sprintje naar de supermarkt en scoor zo’n gezonde held!

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link