Chiquita maakt het feestelijk met Spotify-afspeellijsten

Met de nieuwe afspeellijsten van Chiquita op het on-demand streamingplatform Spotify geniet iedereen van geweldige muziek.

Het enige wat je hoeft te doen, is de stickers in de Spotify-app scannen om naar geweldige nummers van Chiquita te luisteren.

Playlists_Chiquita_Spotify_Stickers

De 5 afspeellijsten van Chiquita

Feeling Happy is precies wat het zegt – een vrolijke afspeellijst met de nieuwste, feelgood-nummers van dit moment om een glimlach op jouw gezicht te toveren. Tropical Vibes is geworteld in het erfgoed van Chiquita en ons beroemde themalied, met die geweldige strandsfeer. De Smile Workout -afspeellijst past prima bij de beroemde energiegevende voordelen van Chiquita-bananen en bestaat uit oppeppende muziek die onze actieve kant naar boven haalt. The Classics brengt een geweldige mix van de afgelopen decennia – Chiquita bestaat tenslotte al 150 jaar en bestrijkt veel genres! Cook & Danse is een leuke manier om de vele lekkere Chiquita-recepten te benadrukken die je tijdens het bewegen kunt maken. Gezellige meezingers met elementen van latino.

Chiquita heeft ook vijf nieuwe remixen gemaakt van de originele jingle uit de jaren 50 en Miss Chiquita een vernieuwd geluid en gevoel gegeven.

Chiquita-afspeellijsten op Spotify
Chiquita-Spotify-playlists-lifestyle-skateboard
Spotify Stickers Chiquita Header

Er wordt een zesde sticker toegewezen aan de Yellow Banana-podcast – de gelukkigen die de Yellow Banana-sticker te vinden, krijgen toegang tot de podcast om de code te ontdekken. Daarmee krijg je de kans om mee te doen aan een nieuw spel op Chiquita.nl/YellowBanana om geweldige prijzen te winnen, waaronder een Spotify-abonnement van 12 maanden en onze fantastische Chiquita Bluetooth-luidsprekers.

Chiquita-Spotify-playlists-contest-giveaways-small

Chiquita maakt al jaren gebruik van de nieuwste technologie om jou interessante en boeiende inhoud te bieden, zoals virtuele deelbare ervaringen die vaak niet alleen leuk maar ook educatief zijn. De afspeellijsten zullen dus zeker voor gezelligheid zorgen. Spotify heeft 248 miljoen actieve luisteraars per maand (vanaf oktober 2019) en is beschikbaar in het grootste deel van Europa, Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland en delen van Afrika en Azië, evenals op de meeste apparaten, waaronder computers, smartphones en tablets.

Chiquita-afspeellijsten op Spotify
Chiquita-afspeellijsten op Spotify

Net als muziek kun je van Chiquita-bananen genieten als onderdeel van een gezonde dagelijkse routine. Met een nuttige portie oplosbare vezels en veel belangrijke mineralen en vitamines als mangaan, kalium, vitamine C en B6, zijn bananen goed voor je gezondheid en energieniveaus. Ze laten je zo meebewegen op het ritme van de muziek!

Miss Chiquita #STAYHOME. Blijf veilig, blijf positief, blijf thuis

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link