Keukenprinsen En -Prinsessen

Zoetekauwen komen dankzij Chiquita aan hun trekken met Halloween

Keukenprinsen En -Prinsessen

oktober 22nd 2021 ・ 10 Leestijd in min

Halloween komt eraan en bij Chiquita verheugen we ons op heel veel dingen!

Nog eventjes en het is zover, de nacht waar we het hele jaar op hebben zitten wachten, de tijd van gruwelen, trick or treat, en het aantrekken van die enge halloweenpakken! Halloween is een oude traditie waar alles om de lol draait, schitterende momenten om voor altijd met familie en vrienden te koesteren en (uiteraard) worden er lekkernijen bereid.

Een van de mooiste dingen aan Halloween is het eten dat we rond deze tijd van het jaar krijgen. Of je nu een kind of een volwassene bent, zeker weten dat je van de traditionele heerlijke pompoentaart en snoepjes houdt. Chiquita-bananen kunnen echt een lekker onderdeel uitmaken van Halloween hapjes. Ze vormen het perfecte ingrediënt voor een halloweentaart en veel andere lekkere halloweenlekkernijen. Chiquita-bananen zijn van nature zoet met hun unieke en lekkere smaak die andere ingrediënten beter tot hun recht doet komen. Bovendien maken ze taarten en muffins heerlijk klef!

Met Chiquita-bananen kun je ook macabere verrassingen maken. Pel hun mooie gele schil naar achteren zodat hij op een halloweenspook lijkt! Alles wat je nodig hebt zijn een paar goed geplaatste spinnenwebben en enge belichting, en je hebt de perfecte combinatie met het oranje van een jack-o’-lantern!

Dit jaar heeft Chiquita voor de gelegenheid drie bananenrecepten bedacht voor een perfect halloweenfeest:

IJslolly’s in de vorm van halloweenspoken met Chiquita-bananen ondergedompeld in yoghurtglazuur
Spoken maken een belangrijk onderdeel uit van Halloween; Chiquita-bananen zijn een heerlijke, gezonde traktatie. Met dit recept is het dubbelop feest – de smakelijke yoghurtglazuur gaat heel goed samen met de unieke, zoete smaak van de Chiquita-banaan. Kinderen zullen er gek op zijn!

Halloween pompoenmuffins met Chiquita-banaan
Is er iets lekkerder dan een muffin van pompoen en banaan? Voeg er wat chocoladechips aan toe voor een extra lekkere traktatie. Deze eenvoudige muffins hebben een perfect evenwicht tussen beide hoofdingrediënten en zijn superklef en smakelijk.

Halloween pompoentaart met Chiquita-banaan
Er is geen betere halloweentraditie dan de pompoentaart! Een toegevoegde banaan levert een superromig, heerlijk gekruid en perfect zoet resultaat op, een nieuwe draai aan een oude familiefavoriet.

Met Halloween wil iedereen het naar zijn zin hebben, lekker eten en gezond zijn. De bananen van Chiquita zijn dus de ideale partner. Ze zijn een traktatie met een lekkere smaak waar kinderen gek op zijn – en ouders trouwens ook, want ze zitten boordevol essentiële voedingsmiddelen. Een banaan zorgt voor een royale portie vezels, mineralen en belangrijke vitaminen, zodat kinderen de hele avond met trick or treat door kunnen gaan. Dus lekker bakken en vrolijk Halloween!

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link