Keukenprinsen En -Prinsessen

Het is tijd om moeder in het zonnetje te zetten!

Keukenprinsen En -Prinsessen

maart 30th 2020 ・ 10 Leestijd in min

Het moederschap is de zwaarste én de meest prachtige baan die er is.

Er bestaan geen handleidingen voor moeders, maar het vergt heel veel moed en onzelfzuchtigheid om meer van een ander te houden dan van jezelf. Zet jouw moeder deze Moederdag in het zonnetje en laat haar weten dat je haar dankbaar bent voor alles wat ze voor je doet. Laat je moeder weten hoe blij je met haar bent.

Verwen je moeder deze zondag. Jij bent veruit het mooiste geschenk in haar leven: haar trots, haar alles. Leg haar op Moederdag eens flink in de watten. Laat je moeder voelen hoe speciaal ze voor je is door haar te verwennen met een ontbijtje op bed. Zeg dat ze lekker in bed moet blijven en bak voor haar Poffertjes van boekweitmeel met Chiquita banaan. Zet het bord met pannenkoeken samen met een lekker kopje thee op een dienblad en breng jouw moeder een heerlijk ontbijt op bed.

Of nodig de mensen uit waar je moeder dol op is en draai een fantastische high-tea in de tuin in elkaar! Kies verschillende soorten thee (en misschien zelfs een flesje bubbels). Bak een heerlijke Citroenmuffin met chia zaden, Chiquita banaan Smeuïge Met Chiquita banaan en amandelpasta gevuld speculaas met amandelen en Lekker Luchtige Suikervrije chocolade Chiquita bananenmousse. En het is superhandig dat je alles een dag van tevoren klaar kunt maken! Deze traktaties zien er fantastisch uit en jouw moeder zal het geweldig vinden om de dag door te brengen met haar favoriete mensen.

Moeders zijn er in alle soorten en maten, maar ze hebben één ding gemeen: ze maken ons blij.

Moeders zijn echte alleskunners. Moeder is niet alleen de liefste en zachtste persoon die er is, maar speelt in ons leven naadloos de rol van manager, leider, dokter, advocaat, mentor, kok, voorzitter van onze fanclub, chauffeur, bodyguard, heldin en naaister, om maar eens wat te noemen. Moeders kunnen wonderen verrichten.

Moeders cijferen zichzelf weg en zetten zich in voor het welzijn van anderen. Ze zijn geduldig, zo ongelooflijk geduldig! Ze zijn vergevingsgezind, zelfs als ze flink over hun grenzen zijn gegaan. Ze leren ons mededogen en zijn heldhaftig. Ze hebben veel gemeen met bananen – ze zijn praktisch, kunnen elke situatie aan en maken ons gelukkig. Ze houden alle ballen in de lucht – zetten zich 100% in voor werk en gezin – en vergeten toch nooit een verjaardag. Ze staan altijd klaar om hun kinderen uit de brand te helpen. Stuur jouw moeder een Chiquita GIF, laat je waardering zien en tover een glimlach op haar gezicht. Of maak zelf een kaart met behulp van de grappige alfabetstickers van Chiquita.

What we would do without Moms!

Maar moederliefde gaat nog verder. Moeders hebben ervoor gezorgd dat de naam Chiquita een begrip werd. Moeders doen graag hun best om hun gezin lekkere en voedzame maaltijden voor te zetten. Ze zorgen ervoor dat ze weten welke lekkere en gezonde snacks ze hun gezin voor kunnen zetten. En zo ontdekten ze ook de banaan.

Moeders haalden tientallen jaren geleden al Miss Chiquita in huis, en doen dit nu nog altijd. Deze krachtige vrouwen overal ter wereld hebben ervoor gezorgd dat je kunt genieten van de talloze voordelen die het eten van bananen oplevert voor de gezondheid. Moeders hebben deze kennis doorgegeven aan de volgende generaties moeders.

Chiquita bedankt moeders overal ter wereld voor hun zorgzaamheid en moed. We bedanken alle moeders voor hun onvoorwaardelijke liefde. We bedanken jullie voor het kiezen van gezonde voedingsmiddelen. Bedankt dat jullie kiezen voor Chiquita.

What we would do without Moms!
  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link