Keukenprinsen En -Prinsessen

Het zijn de 24 dagen van Chiquita-kerstmis!

Keukenprinsen En -Prinsessen

maart 31st 2020 ・ 10 Leestijd in min

Kerstmis komt eraan, en iedereen begint na te denken over wat voor lekkers er tijdens de feestdagen op tafel wordt gezet.

Voor iedereen die er een gezonde levensstijl op na wil houden zijn er natuurlijk ook recepten om van te watertanden met heerlijke Chiquita-bananen (zoals ons fantastische bananenbroodrecept hieronder). Het beste van deze lekkere recepten is dat ze lichte, smakelijke feesttraktaties zijn die prima bij de meer traditionele kerstgerechten passen.

Het spreekt voor zich dat iedereen dol is op de zoete, romige Chiquita-bananen, maar het leukste is dat ze ook nog eens een flinke portie vezels en kalium bevatten die de spijsvertering en het hart gezond houden. Daarnaast bevatten onze bananen natuurlijke suikers die precies de energieboost geven die je nodig hebt tijdens de kerstdagen. Kerst staat in het teken van delen. Begin deze dag goed en deel een tros Chiquita-bananen met je dierbaren.

Het zijn de 24 dagen van Chiquita-kerstmis!

Chiquita maakt deze tijd van het jaar nog feestelijker door in de 24 dagen voor kerstmis via Instagram te onthullen welke prijzen in december zullen worden weggegeven – @Chiquitabrands maak je kans om exclusieve Chiquita-spulletjes te winnen zoals kommen, jassen, powerbanks, USB-sticks, paraplu’s en voetballen – elke dag is er een andere prijs te winnen, vergeet dus niet regelmatig een kijkje te nemen en kans te maken op een prijs!

Bananenrecepten zijn het hele jaar door fantastisch, maar deze heel bijzondere recepten voor bananenbrood en bananenkoekjes geven je speciale dag gegarandeerd meer glans. Waarom maak je ze niet van tevoren zodat je op kerstdag zelf minder werk hebt – zowel bananenbrood als bananenkoekjes blijven echt lang vers mits bewaard in een luchtdichte doos; ze zijn het ideale tussendoortje.

Chiquita-bananenbrood voor kerst

Het zijn de 24 dagen van Chiquita-kerstmis!

Het mooiste van ons bananenbrood voor de kerst is dat het helemaal vol fantastische ingrediënten zit, net als een goedgevulde kerstsok – Chiquita-bananen voorop! Dit is het soort beloning waar de Kerstman echt op zit te wachten wanneer hij door de schoorsteen kruipt, absoluut! Eenvoudig te bereiden en heerlijk smeuïg. Dit is het recept dat je het hele jaar door steeds opnieuw zult blijven maken.

Chiquita-bananenkoekjes voor kerst

Het zijn de 24 dagen van Chiquita-kerstmis!

Zacht en zalig, we weten zeker dat je niet van deze heerlijke koekjes kunt afblijven! Lekker knapperig en vol van smaak. Deze eenvoudig te bereiden traktaties die op je tong smelten zijn gewoon onweerstaanbaar. Ze zijn ook precies wat elke kok nodig heeft als een welverdiend dankjewel voor alle tijd die hij of zij heeft nodig gehad voor dat prachtige kerstdiner.

Chiquita-bananen zijn het perfecte ingrediënt voor allerlei soorten heerlijke en gezonde traktaties, en ze zijn een uitstekende manier om een gezonde start te garanderen, op kerstdag en elke andere dag. De banaan alleen of als onderdeel van een gezond recept, ze zijn ideaal om de feestdagen mee te beginnen. Onze spannende bananenwedstrijden op Instagram zijn ook bedoeld om de kerstvreugde nog wat te verhogen. Wij wensen iedereen fijne kerstdagen!

Het zijn de 24 dagen van Chiquita-kerstmis!

Volg ons op Instagram @Chiquitabrands

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link