Keukenprinsen En -Prinsessen

Verbeter je levensstijl met zes gezonde smoothies

Keukenprinsen En -Prinsessen

mei 11th 2020 ・ 10 Leestijd in min

We zijn allemaal op zoek naar dé manier om een gezonde levensstijl aan te nemen en vol te houden. En we willen dat het liefst op een zo makkelijk en snel mogelijke manier. Wat past er dan beter binnen een gezonde levensstijl dan een heerlijke, gezonde smoothie met de geweldige, volle smaak van Chiquita bananen?

Doe je inspiratie op, gun jezelf of je gezien alle nodige energie om de dag door te komen en voeg smoothies toe aan je voeding. Het is volop genieten met onze smoothierecepten. Wat dacht je van de fantastische smaak en kwaliteit van’s werelds favoriete banaan? Onze bananen smaken niet alleen beter, maar zitten ook boordevol belangrijke voedingsstoffen – waaronder vitamine B6, vitamine C, voedingsvezels, zetmeel en de mineralen en mangaan. En het zijn ook nog eens kaliumrijke vruchten! Onze bananen voorzien je van alle energie en helpen je hart en botten gezond te houden. Of je nu kiest voor een gezonde ontbijtsmoothie of toch na het werken nog even snel wat extra vitamines naar binnen wil werken met een heerlijke, vloeibare en gezonde snack, het kan allemaal!

We hebben zes geweldige nieuwe smoothierecepten voor je, met al het goeds dat bananen te bieden hebben. Waarom probeer je ze niet allemaal?

Ga voor het goede van bananen en probeer onze gezonde smoothies

Smoothie van Chiquita banaan, sinaasappel en gember

Deze volle, verfrissende smoothie is een geweldige bron van vitamines die je een geweldige energieboost geeft. Ideaal als gezonde snack voor bij het ontbijt, na een training of als oppepper in de middag. Pureer de ingrediënten in een blender tot ze licht en schuimig zijn. Het mooie van dit recept? Het is de perfecte manier om overrijpe bananen op te maken.

Smoothie van Chiquita banaan en granaatappel

Deze smoothie is zo lekker en verfrissend dat je zou willen dat we het recept al eerder met je deelden. Het is een kleurrijk geheel, supergezond en rijk aan antioxidanten, kalium en vitamine C.

Tropische Chiquita bananensmoothie met yoghurt

Met deze eenvoudige, gezonde ontbijtsmoothie met vier ingrediënten begin je de dag goed – mix de verse mango, Chiquita banaan, ananas en yoghurt goed door elkaar en geniet van een heerlijke, zelfgemaakte tropische smoothie.

Smoothie met Chiquita bananen en aardbei

Deze beroemde smaakcombinatie is favoriet bij kinderen van alle leeftijden. Zo is deze smoothie niet alleen gezond, maar ook nog eens heel lekker. Het enige wat je nodig hebt zijn aardbeien, een Chiquita banaan en melk – zo simpel is het!

Gezonde smoothie met spinazie en Chiquita banaan

Ben je op zoek naar een makkelijk en gezond ontbijt? Begin de dag daarom goed met deze gezonde en heerlijke smoothie. Het is een geweldige manier om voldoende groenten binnen te krijgen. Deze supergezonde smoothie is ook superlekker en smaakt helemaal niet naar spinazie. Hij zit boordevol ijzer, eiwitten en vezels en is een gezonde keuze. Zoals alle smoothies, is hij ongelooflijk makkelijk te maken – je hoeft de ingrediënten alleen maar goed door elkaar te mengen.

Chiquita bananensmoothie met groene thee

Onze Chiquita bananensmoothie met groene thee is een smakelijke manier om een gezonde maaltijd of tussendoortje binnen te krijgen – de rijke groene kleur laat zien dat deze smoothie boordevol fytonutriënten zit. Ben je op zoek naar een smoothie met pit en een fantastische unieke smaak? Dan moet je deze smoothie echt een keer proberen.

Er staan honderden andere geweldige, gezonde en smaakvolle recepten op onze website – waarom neem je niet een keer een kijkje?

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link