Gezondheid En Voordelen

Chiquita-bananen zijn de perfecte snack voor tijdens de zomervakantie

Gezondheid En Voordelen

juni 10th 2020 ・ 3 Leestijd in min

De Chiquita-banaan is de perfecte gezonde snack voor een zomers dagje uit én een van de makkelijkste fruitsoorten voor onderweg.

Eindelijk is het zover. Het is zomer. Hét moment om op vakantie te gaan. Die fijne momenten in de zon – picknicken, een duik nemen of een dutje doen bij het zwembad – je hoeft er niet lang meer op te wachten! Een Chiquita-banaan is de perfecte gezonde snack voor een zomers dagje uit en een van de makkelijkste fruitsoorten om onderweg te eten.

Grote kans dat iedereen van je gezin van Chiquita-bananen houdt. Jongere kinderen zijn vaak gek op de heerlijke, romige smaak en volwassenen vinden het vooral fijn dat ze makkelijk te eten en goed te verteren zijn. Door de voordelen op het gebied van gezondheid zijn ze favoriet bij de sportievelingen binnen het gezin én bij degenen die liever ontspannen op het strand.

Onze bananen zijn voor iedereen de ideale zomerse snack, omdat je ze makkelijk overal mee naartoe neemt. Ze hebben hun eigen stevige, natuurlijke en biologisch afbreekbare verpakking. Een extra plastic verpakking is dus niet nodig! Neem ze gerust de hele dag mee in je jas- of broekzak. Bederven doen ze niet!

Bananen en vakanties

Chiquita-bananen zitten ook vol met belangrijke vitamines, mineralen en tal van andere goede eigenschappen waar alle gezinsleden van profiteren. Bananen zijn een van de beste bronnen van vitamine B6 uit fruit, wat vooral goed is voor zwangere vrouwen en baby’s. Daarnaast zitten ze vol met vitamine C, wat de gezondheid van de hersenen ondersteunt. Ze bevatten veel mangaan, wat goed is voor je huid, veel kalium en weinig zout , waardoor ze je bloeddruk op peil houden. De natuurlijke suikers en vezels in onze favoriete snack geven je ook een langdurige energieboost voor al die leuke zomerse activiteiten.

Chiquita-bananen zijn onmisbaar tijdens je vakantie, of je nu een dag in de zon gaat liggen of er een dag op uit gaat. Waar je ook gaat en wat je ook doet, het is supereenvoudig om een heerlijke Chiquita-banaan mee te nemen.

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link
Powered by Social Snap