Chiquita roze strik
Chiquita roze strik

Chiquita draagt ​​roze

Bedrijfsnieuws
09 okt 2017

100 miljoen bananen in felroze? Inderdaad, in de 2e helft van oktober. Chiquita bananen krijgen een opvallende roze sticker. De campagne is gestart voor borstkanker-bewustzijnsmaand oktober en brengt het belangrijke onderwerp borstkanker onder de publieke aandacht.

Vanaf de tweede helft van oktober dragen wereldwijd 100 miljoen Chiquita bananen een speciale roze sticker. Het doel is om de aandacht te vestigen op een gevoelig onderwerp dat iedereen raakt - niet alleen in oktober. Met miljoenen nieuwe gevallen elk jaar, is borstkanker de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen wereldwijd.

Screening is de sleutel tot vroege detectie en vermindert de kans op overlijden aan borstkanker. Vraag je arts wat goed voor je is

Als een van de meest populaire vruchten ter wereld, is de banaan een trouwe metgezel van jong en oud die bijna elke dag in de meest uiteenlopende vormen wordt geconsumeerd. De reden waarom Chiquita een grote actie op touw zet: Chiquita is in de fruitmand van bijna elk gezin vertegenwoordigd. Dit is een geweldige manier om de aandacht te vestigen op borstkanker. Chiquita wil haar grote bereik wereldwijd gebruiken voor een goed doel.