Gezondheid En Voordelen

Motivatietips voor thuiswerken

Gezondheid En Voordelen

april 21st 2020 ・ 5 Leestijd in min

Blijf gemotiveerd met de binnenactiviteiten van Chiquita

 

Omdat zo velen van ons momenteel vanuit huis werken, is het erg belangrijk om fit en gemotiveerd te blijven. Dit is een uitdaging, maar actief blijven terwijl je binnen bent, kan een echte boost geven aan je dag.

 

Chiquita-bananen zijn van geweldige kwaliteit en smaak, en een fantastische, energierijk tussendoortje. De gezonde, natuurlijke suikers en oplosbare vezels geven een langdurige energieboost voor je work-out. Naast het eten van het juiste voedsel, is het belangrijk om een gezonde levensstijl te behouden. Hier zijn enkele tips om je daarbij te helpen.

 

Zorg voor routine

Het opzetten van een routine is erg belangrijk. Stel een herinnering in op je telefoon voor het tijdstip waarop je je work-out wilt doen. Als je voor elke dag een schema hebt, is de kans veel groter dat je consistent bent.

 

Schrijf het op

Studies tonen aan dat als je je doelen opschrijft, je ze veel eerder bereikt. Maak een fitnessplan voor minimaal een week met een lijst met oefeningen en de minuten die je eraan wilt besteden.

 

Doe die joggingbroek uit

Zelfs als je thuis bent, brengt het aantrekken van de juiste kleding je in de stemming voor de taak die voor je ligt. Als je gaat sporten, trek dan dus je sportkleding aan.

 

Doe elke dag iets

Het is belangrijk om elke dag iets van lichaamsbeweging te hebben. Je kunt de intensiteit variëren, maar je voelt echt de voordelen als je elke dag iets doet.

 

Overdrijf niet

Als je voor het eerst gaat sporten of dit na lange tijd weer oppakt, is het belangrijk om rustig aan te beginnen. Door de intensiteit geleidelijk op te bouwen, voorkom je blessures.

 

Bepaal je eigen doelen

Jij bepaalt uiteindelijk hoe hoog je de lat legt. Voel je niet onder druk gezet om hetzelfde of meer te bereiken dan wat anderen op sociale media zeggen. Als je net begint, beweeg dan niet langer dan 21 minuten.

Actief met Chiquita

 

Creëer je eigen plekje

Kies voor je work-outs een bepaalde ruimte in je huis of tuin uit die ruim genoeg is en waar je veilig kunt bewegen. Een muur kan voor sommige oefeningen handig zijn en een raam laat lekker de frisse lucht binnen.

 

Drink voldoende

Het mooie van thuis sporten is dat drinken binnen handbereik is, zowel tijdens als na je work-out. Drink twee uur voor het sporten minstens twee glazen water en tijdens het sporten om de 10 tot 15 minuten ook een slok water. Als je lang traint, kun je hier een sportdrank met elektrolyten of een halve Chiquita-banaan toevoegen.

 

Houd het bij gezonde tussendoortjes

De koelkast is nu eenmaal vaak dichtbij wat ertoe kan leiden dat je meer eet dan nodig. Kies voor gezonde tussendoortjes, zoals een geroosterde boterham met plakjes Chiquita-banaan en een beetje pindakaas.

 

Slaap genoeg

Slapen is een belangrijk onderdeel van je fitnessroutine. Naarmate je meer beweegt, heeft je lichaam tijd nodig om te herstellen. Het is aangetoond dat dagelijks aerobics-achtige oefeningen doen de slaapkwaliteit aanzienlijk verbetert. Streef naar zeven tot negen uur slaap per dag.

 

Met deze eenvoudige tips om je work-outroutine een vliegende start te geven, zul je merken dat het zowel gemakkelijk als leuk is om thuis actief te blijven. Door deze ideeën onderdeel van je dag te maken, kun je fit en positief blijven. Hier volgen enkele nuttige links:

Work-out

Peloton-app https://www.onepeloton.com/app

Nike Run Club-app https://apps.apple.com/us/app/nike-run-club/id387771637

 

Yoga

https://www.corepoweryogaondemand.com/keep-up-your-practice

https://www.youtube.com/user/yogawithadriene

https://www.youtube.com/watch?v=4pKly2JojMw

https://www.youtube.com/watch?v=388Q44ReOWE

 

Meditatie

Head Space https://www.headspace.com/

 

#BLIJFTHUIS

Blijf veilig, blijf positief, blijf thuis

 

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link
Powered by Social Snap