Keukenprinsen En -Prinsessen Nieuws

De jacht op de lekkernijen is begonnen!

Keukenprinsen En -Prinsessen Nieuws

oktober 27th 2020 ・ 3 Leestijd in min

Halloween staat voor de deur. Tijd om te genieten van zoete lekkernijen en je te verkleden in leuke kostuums.

Dit jaar roept Chiquita haar fans op om hun Halloween-kostuums op sociale media te delen om kans te maken op een plekje op het officiële Instagram-account van het merk. Chiquita deelt de kostuums dan opnieuw en fans worden gevraagd om te stemmen op het meest (ban)aantrekkelijke kostuum. Op de dag van Halloween winnen de inzendingen van fans met de meeste stemmen hun eigen Chiquita- bananenkostuum om volgend jaar te gebruiken. Om mee te doen aan de Chiquita-kostuumuitdaging, worden fans aangemoedigd om een foto te delen op hun Instagram-account, verkleed als Miss Chiquita of een Chiquita banaan en de tag @chiquitabanana te gebruiken.

Naast de kostuumuitdaging heeft Chiquita ook twee heerlijke Halloween-recepten bedacht, zoals:

Makkelijke pompoentaart met Chiquita banaan

Er is geen betere Halloween-traditie dan pompoentaart. Met een smakelijke Chiquita banaan erbij, is het resultaat een superromige, heerlijk gekruide en perfect zoete traktatie die een nieuwe draai geeft aan een klassieke familiefavoriet.

Chiquita banaan-pops met chocolade

Zulke spookachtige bananenplakjes heb je nog nooit gezien. Deze plakjes zijn ondergedompeld en besprenkeld met witte chocolade en worden zo in een handomdraai omgetoverd tot mummies. Ze zijn daarom de perfecte lekkernij om tijdens deze Halloween van te genieten.

Halloweenvieringen zien er dit jaar misschien een beetje anders uit, maar ongeacht de omstandigheden zorgen Chiquita bananen altijd voor gezonde en heerlijke snacks die zowel kind- als volwassenvriendelijk zijn. Zo'n lekker, voedzaam en veelzijdig stuk fruit is een fantastisch ingrediënt in klassieke herfstfavorieten en in innovatieve en verrukkelijke Halloween-lekkernijen.

Tina Varjabedian, Marketing Manager voor Noord-Amerika.

Chiquita bananen zijn van nature zoet en hebben een unieke en heerlijke smaak die ook de andere ingrediënten versterkt. Bovendien maken ze taarten en andere gebakken lekkernijen heerlijk smeuïg. De geweldig lekkere Chiquita bananen maken het dagelijks leven net dat beetje leuker en worden beschouwd als een makkelijk tussendoortje. We streven ernaar om het gebruik ervan continu te innoveren door verschillende gezonde recepten aan te bieden, allemaal met het superfood vol voedingsstoffen in de hoofdrol.

Ga voor meer informatie over Chiquita’s Halloween-recepten en kostuumuitdagingen naar www.chiquita.nl/.

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link