Nieuws Sticker Momenten & Campagnes

Chiquita Vergroot het Bewustzijn voor Borstkanker Met de Vijfde Jaarlijkse serie Pink Stickers

Nieuws Sticker Momenten & Campagnes

september 28th 2021 ・ 5 Leestijd in min

Ter ere van de Borstkanker Bewustzijn Maand in oktober geeft Chiquita zijn iconische blauwe sticker een roze make-over die bij Pink Ribbon - een internationaal symbool voor het bewustzijn van borstkanker.

Voor het vijfde jaar op rij, in samenwerking met de American Cancer Society (ACS), zullen Chiquita’s limited-edition roze stickers wereldwijd 200 miljoen van zijn smakelijke gele bananen sieren. Met het besef dat de blauwe sticker van het merk een platform biedt aan Chiquita’s vrouwelijke ambassadeur, Miss Chiquita, is deze op Pink Ribbon geïnspireerde sticker serie bedoeld om een krachtige boodschap van steun te sturen naar de mensen die getroffen zijn door borstkanker.

Chiquita Vergroot het Bewustzijn voor Borstkanker Met de Vijfde Jaarlijkse serie Pink Stickers

Voor de eerste keer ooit, is borstkanker bij vrouwen de meest gediagnosticeerde kanker wereldwijd in plaats van longkanker (Global Cancer Statistics 2020). Met de Pink sticker collectie van Chiquita kan het merk zijn steun betuigen tijdens de Borstkanker Bewustzijn Maand door zijn consumenten voor te lichten over het belang van regelmatige screenings op borstkanker.

Chiquita is er trots op, op te treden als een ‘Good Neighbor’ en onze steun te betuigen aan de bewustwording van borstkanker, die vrouwen en hun families over de hele wereld treft. Vrouwelijke empowerment is een fundamenteel onderdeel van ons Behind the Blue Sticker programma, daarom hechten we veel waarde aan het vergroten van het bewustzijn voor dit doel en hopen we bij te dragen aan de vooruitgang die wereldwijd wordt geboekt.

Jamie Postell, Director of Sales voor Noord-Amerika

In de afgelopen twee jaar hebben miljoenen mensen hun geplande gezondheidsonderzoeken gemist vanwege COVID-19 voorzorgsmaatregelen. Gezondheidsdeskundige hebben hun bezorgdheid geuit dat het ontbreken van deze medische afspraken fatale gevolgen zou kunnen hebben, waardoor mensen een veel groter risico lopen op ernstige gezondheidsproblemen en als het gevolg van het ontbreken van vroege detectie. Chiquita is zich bewust van de alarmerende situatie en heeft de krachten gebundeld met belangrijke wereldwijde gezondheidsorganisaties, waaronder The American Cancer Society, om de boodschap aan vrouwen over de hele wereld te bestendigen dat het belangrijk en urgent is om hun jaarlijkse borstonderzoek te ondergaan en om vroegtijdige detectie te garanderen, naast het aanpassen naar een gezonde levensstijl en eetgewoonten.

Als onderdeel van deze jaarlijkse serie heeft Chiquita samengewerkt met de American Cancer Society om zes heerlijke recepten te creëren, waaronder een kardemom-banaan Frozen Yogurt, Vegan Chiquita Banaan en Sunbutter met Toast met Zonnebloempitten,

Banaan en Kamille Tisane (Thee) en Bananen Split Havermout en Geroosterde Amandelen. Elk recept voldoet aan de voedingsrichtlijnen van ACS en is bedoeld om consumenten te leren hoe het zorgen voor een uitgebalanceerd dieet hand in hand gaat met het behoud van de algehele gezondheid en welzijn.

Onze inzet voor het creëren van een toekomst zonder borstkanker zit diep. We zijn er trots op samen met Chiquita aan deze inspanningen te werken. Om borstkankerpatiënten en hun families te helpen waar en wanneer ze ons het meest nodig hebben – zelfs tijdens een wereldwijde pandemie.

Brant Woodward, regionaal EVP, regio Zuidoost

Naast de ACS werkt Chiquita samen met kankerorganisaties over de hele wereld, waaronder Pink Ribbon in Duitsland, Fondazione AIRC in Italië, de Hellenic Association of Women for Breast Cancer in Griekenland en de Ana Ross Foundation in Costa Rica, waar gezichtsmaskers met het thema borstkanker bewustzijn worden verspreid voor werknemers en hun families van de partner boerderij, Grupo Calinda.

Ga voor lekkere recepten en meer informatie over het Pink Sticker programma van Chiquita naar https://www.chiquita.nl/stickers/pinkpower/

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link