Onze reclames
Onze reclames

Chiquita-Bananen Campagnes

Licht, camera's, bananen

Chiquita is een van de populairste merken ter wereld en dit is deels te danken aan de reclames en advertenties waar de consument door de jaren heen ontzettend van heeft genoten. We hebben je favorieten voor je op een rijtje gezet.

Wij zetten als toonaangevend, legendarisch merk alles op alles om ervoor te zorgen dat de Chiquita banaan de 'eerste keuze' is. Onze merkpositionering Speels van karakter steelt het hart van onze consumenten.

Chiquita lanceerde in 2015 de campagne Just Smile! als het  creatieve platform en probeerde daarmee op een grappige, speelse manier de doelgroep te bereiken. We lanceerden in 2017 de campagne We Are Bananas in Noord-Amerika en we lanceren in 2018 de campagne Chiquita Always The Best Choice in Europa.

Wij zwaaien de scepter in het bananenkoninkrijk. We verleggen al tientallen jaren de grenzen van de branche, daarom is ons merk legendarisch en wereldwijd bekend. We gaan nu we dit alles bereikt hebben niet op onze handen zitten. Wij blijven doorgaan waar andere merken afhaken.

ADVERTENTIE VOOR CHIQUITA BANANEN UIT 2016
Reclamespot 1952
CHIQUITA JUST SMILE ADVERTENTIE UIT 2016
Just Smile
BANANA SUN ADVERTENTIE UIT 2017
BANANA SUN ADVERTENTIE UIT 2017

EEN OVERZICHT VAN ONZE OUDE EN RECENTE ADVERTENTIES