Chiquita klasse extra bananen
Chiquita klasse extra bananen

Chiquita klasse extra bananen

De natuurlijke energieboost

Een onlangs uitgevoerde onafhankelijke enquête heeft uitgewezen dat consumenten twee keer vaker de voorkeur geven aan de smaak van Chiquita bananen ten opzichte van bananen vaneen ander toonaangevend merk. Maar dat is niet verwonderlijk, want alleen op die bananen die aan onze strenge normen voldoen, plakken we de beroemde blauwe sticker!

Voedingswaarde

Heb je vroeg in de ochtend gesport of wordt je net wakker? Pak een Chiquita banaan en uit deze uit het handje of snij je banaan in plakjes en voeg hem toe aan een kom ontbijtgranen of een pannenkoek. De banaan geeft je een enorme energieboost. Chiquita bananen leveren complexe koolhydraten, zijn van nature vetvrij en bevatten vitamine B6 zodat ze niet alleen een energieboost geven, maar ook je verbranding op gang brengen.

bananen

Hoeveelheid per portie (126 g):


Calorieën: 110
Totaal vetgehalte: 0 g
Cholesterol: 0 mg
Natrium: 0 mg
Kalium: 450 mg
Totaal koolhydraten: 30 g
 Voedingsvezels: 3 g
  Suikers: 19 g
Eiwit: 1 g

Ons kaneelijs is heerlijk romig en smaakvol. Dit nagerecht voor kaneelliefhebbers is gemaakt met Chiquita banaan en klassieke, knapperige stroopwafels.
Iedere Nederlander kent ze, speculaasjes: traditionele dunne, knapperige, donkerbruine koekjes in de vorm van windmolens. Chiquita bananen geven dit dessert een heerlijke smaak
Deze poffertjes zijn uiterst verslavend! Probeer deze traditionele Nederlandse traktatie met Chiquita banaan en boekweitmeel.