Nieuws

Speel met Chiquita!

Nieuws

april 4th 2020 ・ 10 Leestijd in min

SPEEL MET CHIQUITA

Welkom bij SPEEL met Chiquita! De beste plek om alle nieuwe activiteiten te zien die je thuis met je vrienden en familie kunt doen. Bekijk enkele eenvoudige en voedzame recepten met Chiquita-bananen, leuke activiteiten, spelletjes voor kinderen en trainingen thuis lichaam en geest te stimuleren

We moeten allemaal even pauzeren in deze tijden en tijd doorbrengen met geliefden is een perfecte manier om je moraal hoog te houden en door te gaan met een positieve houding.

Waarom bekijk je onze nieuwe Spotify-afspeellijsten niet? Miss Chiquita heeft 5 geweldige afspeellijsten gemaakt die bij onze stickers passen en alle afspeellijsten hebben verschillende thema’s, waaronder Feeling Happy, Tropical Vibes, Smile Workout, Classics en Cook & Dance.

In tijden van veel stress en angst is muziek ongelooflijk belangrijk, omdat het een universele band en bron van positief entertainment biedt: daarom bieden Chiquita’s afspeellijsten via Spotify een breed scala aan feelgoodmuziek voor fans.

Chiquita-afspeellijsten op Spotify

 

Naast de vijf playlist-stickers zal een speciale zesde ‘Yellow Banana’-sticker consumenten naar een Chiquita-podcast op Spotify leiden, waar ze een geheim wachtwoord zullen ontvangen. Deze code geeft toegang tot het Chiquita-websitespel. Fans kunnen merkprijzen winnen , zoals luidsprekers, een Spotify Premium-abonnement en meer.

Chiquita-Spotify-playlists-contest-giveaways-small

Chiquita-spellen

Chiquita heeft een aantal geweldige spellen voor je geselecteerd om de tijd thuis door te komen. Deze spellen zijn een leuke manier om de hersenen actief te houden en wat tijd vrij te maken en plezier te hebben met het gezin, of je kunt proberen ze alleen te spelen.

De Chiquita-spellen bevatten geheugen-, puzzel- en zoekspellen. Doe je best met al deze leuke Chiquita Banana-spellen en laat ons weten hoe het jou vergaat door Miss Chiquita te taggen met @chiquitabanana op sociale media. Veel plezier!

Chiquita-kleurbladen

Vind je favoriete krijtjes, pennen of potloden en begin met het inkleuren van enkele favoriete Chiquita-afbeeldingen zoals bananenplanten, Chiquita-bananen en natuurlijk Miss Chiquita.

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link
Powered by Social Snap