Nieuws

Chiquita werkt samen met het nieuwe filmvervolg THE LEGO® MOVIE 2: HET TWEEDE DEEL

Nieuws

maart 31st 2020 ・ 10 Leestijd in min

Noem twee dingen die fel, geel en leuk zijn. Chiquita-bananen en LEGO® speelgoed natuurlijk!

Wedden dat je geen kleurrijker duo kunt noemen! Chiquita en Warner Bros. Pictures zijn samen gekomen voor de presentatie van THE LEGO® MOVIE 2: HET TWEEDE DEEL. De film is in februari in de bioscoop te zien en introduceert een nieuw personage… Banarnar, een van LEGO-stenen gemaakte banaan die op het witte doek debuteert.

Het is een eer om deel uit te maken van dit nieuwe animatieavontuur, waarin onze gedeelde waarden onder de aandacht worden gebracht. De onderwerpen samenwerking, plezier en familiewaarden staan centraal in de film. Bekijk snel de officiële trailer van THE LEGO MOVIE 2: THE SECOND PART hier.

"Chiquita herkent zich in de gemeenschappelijke waarden: het leven van onze klanten leuker maken en iedereen aanzetten tot lol en plezier. We hopen deze winter beetje zonneschijn en blijdschap te geven. Ontdek onze speciale stickers, verzamel ze en deel de liefde", vertelt Jamie Postell, verkoopdirecteur van Chiquita voor Noord-Amerika. "Chiquita-bananen zijn fel en leuk, net als het iconische merk LEGO®. Daarom zijn we zo blij om met THE LEGO MOVIE 2: HET TWEEDE DEEL samen te werken."

Verzamel ze allemaal!

Chiquita geeft als onderdeel van de promotie in de VS en verschillende Europese landen meer dan 300 miljoen bananenstickers met het LEGO-filmthema uit. Een aantal van de meest herkenbare personages uit THE LEGO MOVIE 2: HET TWEEDE DEEL verschijnen op de legendarische blauwe sticker, inclusief het nieuwe personage, Banarnar!

Proeven maar!

Houd onze heerlijke en gezonde recepten in de gaten, die op de film zijn geïnspireerd. Blijf op de hoogte met de socialemediakanalen van Chiquita! Speciale Chiquita THE LEGO MOVIE 2: HET TWEEDE DEEL-recepten zijn bedacht om teambuilding en teamwork voor het hele gezin te stimuleren.

Het langverwachte vervolg komt eraan en bij Chiquita zindert het daarom van de spanning! Ga voor meer info over Chiquita, het blauwe sticker programma en de samenwerking met THE LEGO MOVIE 2: HET TWEEDE DEEL naar www.chiquita.com/build en geef Chiquita een vind-ik-leuk op Facebook voor extra updates.

Pak een tros Chiquita-bananen en je snapt wat we bedoelen. Maak een foto van jouw tros Chiquita-bananen met THE LEGO MOVIE 2: HET TWEEDE DEEL-stickers en deel hem via #Chiquitabanana

Hup, deel je enthousiasme over de release van THE LEGO MOVIE 2: HET TWEEDE DEEL!

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link
Powered by Social Snap