Sticker Momenten & Campagnes

Chiquita lanceert fitnessstickers om gezondheid en welzijn te stimuleren

Sticker Momenten & Campagnes

maart 31st 2020 ・ 10 Leestijd in min

Chiquita is deze zomer helemaal gek op fitness.

Vanaf vandaag zullen meer dan 200 miljoen Chiquita bananen een verzameling van 10 fitnessstickers dragen. Daarop vind je eenvoudige en snelle trainingsuitdagingen om gezonde voeding en een gezonde levensstijl te promoten. Deze nieuwe stickerserie herinnert ons eraan hoe leuk fitness is en dat een Chiquita banaan de gezonde levensstijl kan aanvullen.

Gedurende de hele maand juli zullen de iconische blauwe stickers verschillende fitnessafbeeldingen bevatten. Ze moedigen fans aan om verschillende fitnessuitdagingen te voltooien. Waaronder 15 push-ups, een plank van 1 minuut, 10 minuten mindfulness en meer! Deze korte en eenvoudige fitnessuitdagingen zijn voor alle fitnessniveaus. Ze zijn bedoeld om een gezonde levensstijl te behouden, het lichaam te trainen en de vitaliteit te verbeteren.

Chiquita lanceert fitnessstickers om gezondheid en welzijn te stimuleren - 1

"Bij Chiquita wilden we een nieuwe stickerserie lanceren die onze fans eraan herinnert dat fitness leuk en makkelijk kan zijn met de juiste middelen binnen handbereik. We zijn er trots op dat een supervrucht boordevol vitamines onze fans kan helpen hun fitnessdoelen te bereiken."

Jamie Postell, Verkoopdirecteur Noord-Amerika bij Chiquita

Met Chiquita bananen kunnen deelnemers – alleen of met vrienden – uitdagingen aangaan. Hiervoor hoeven ze alleen de blauwe sticker te bekijken! Fans worden ook aangemoedigd om activiteiten te delen via sociale media. Door #ChiquitaChallengeen de homepage van Chiquita te bezoeken voor meer inspiratie: www.chiquita.com/fitness-challenge.

 

Chiquita bananen beschermen het hart, bevatten weinig natrium en zijn rijk aan essentiële vitamines en mineralen zoals kalium. Die weer belangrijk zijn voor het opbouwen van droge spieren. Ze bieden ook de natuurlijke suiker fructose en een flinke portie vezels. Deze stoffen worden langzaam verteerd en opgenomen, wat suikerpieken voorkomt. Dat verklaart waarom het de perfecte snack is voor atleten en hardlopers! De oplosbare vezels verlagen het slechte cholesterol, waardoor het risico op ischemische hartziekten en diabetes type 2 wordt verminderd.

Probeer de beste Chiquita bananenrecepten uit om je lichaam – voor en na lichamelijke activiteit – voor te bereiden én op te laden. Dankzij Chiquita banaan zal je lichaam deze zomer in topvorm zijn.

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link
Powered by Social Snap