Kaneelbroodje met Chiquita-banaan in een beker

Kaneelbroodje met Chiquita-banaan in een beker
Kaneelbroodje met Chiquita-banaan in een beker
Toetje
16 min
Easy
Vegetarian
1
Spuit de magnetronbestendige bekers goed in met bakspray of gebruik gesmolten boter.
2
Snijd de Chiquita-bananen in dunne plakjes.
3
Doe de droge ingrediënten bij elkaar en klop de melk erdoor totdat er een zacht deeg ontstaat.
Is het deeg te nat? Doe er wat tarwebloem bij. Te droog? Voeg een klein beetje melk toe.
4
Strooi bloem over het oppervlak, stort het deeg erop uit en kneed het goed. Rol er twee lange stroken van.
5
Meng de kristalsuiker en de kaneel in een kleine kom.
6
Borstel de stroken met de gesmolten boter in en strooi er de kristalsuiker met kaneel overheen.
Beleg met de dunne schijfjes Chiquita-banaan en rol het deeg op.
7
Stop het deeg in de bekers en verwarm ze 2 minuten in de magnetron. Controleer elke 60 seconden of het deeg gaar is.
8
Geniet in gezelschap van dit lekkere recept via #madewithChiquita

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
1 rijpe Chiquita banaan
70 gr tarwebloem
45 to 60 ml melk
½ tsp bakpoeder
10 gr kristalsuiker
1 tsp kaneel
12 gr gesmolten ongezouten boter
Snufje zout
Voedingswaarden per persoon
287
Calorieën
7,1 g
Vetten
4,4 g
Verzadigde vetten
47,7 g
Koolhydraten
19,5 g
Suikers
2,9 g
Voedingsvezel
6,1 g
Eiwit
0,3 g
Zout
Kaneelbroodje met Chiquita-banaan in een beker
Voedingswaarden per persoon
287
Calorieën
7,1 g
Vetten
4,4 g
Verzadigde vetten
47,7 g
Koolhydraten
19,5 g
Suikers
2,9 g
Voedingsvezel
6,1 g
Eiwit
0,3 g
Zout

MEER RECEPTEN