Nieuws

Vier Chiquita-bananendag

Nieuws

april 8th 2020 ・ Leestijd in min

Vier de Chiquita-bananendag op 15 april

 

Chiquita viert bananendag dit jaar in fantastische stijl met een hele reeks spannende flash-uitdagingen, spelletjes en prijzen in onze grootste winactie ooit. Omdat een groot deel van de wereld momenteel afleiding nodig heeft, bieden wij deze amusante, leuke en creatieve activiteiten die voor plezierige afleiding zullen zorgen tijdens uw tijd thuis.

15 april – Chiquita-bananendag – is het perfecte moment om ons favoriete fruit in stijl te vieren. Op deze bijzondere dag zijn we helemaal gek op bananen! Wat is er beter dan om tijdens zijn eigen feest de kwaliteit en heerlijke smaak van een Chiquita-banaan te proeven? Elke mooie gele schil beschermt het lekkers binnenin – een vrucht boordevol vitamines (vooral vitamine C en B6), mineralen (met name kalium en magnesium) en andere belangrijke voedingsstoffen, evenals vezels en resistent zetmeel.

Voeg aan deze geweldige voordelen de geweldige, romige smaak van de Chiquita-banaan toe en het behoud van gezondheid en energieniveaus is, zoals de Engelsen zeggen, gesneden bananenkoek. Verpakt in zijn eigen verpakking is de Chiquita-banaan een hit voor een snelle en gemakkelijke snack. Het is allemaal het juichen waard!

Mensen markeren bananendag normaal gesproken met een heleboel fantastisch (soms gek) fruitplezier, van verkleden als banaan tot het bedenken van nieuwe lekkernijen met bananen. Terwijl we nu allemaal ons best doen onder moeilijke omstandigheden, vonden we dat Chiquita deze zeer speciale dag zou moeten markeren met wat entertainment voor iedereen, van jong tot oud.

De flitsuitdagingen beginnen klein en makkelijk en de moeilijkheidsgraad zal elke dag toenemen. Volg vanaf 10april de aanwijzingen op Instagram. Maak je klaar om je hersens te gebruiken, je creatieve kant te vinden en de hele week plezier te hebben met de uitdagingen. Deze spannende Chiquita-uitdagingen helpen het hele gezin te vermaken en de beloningen zullen extra speciaal zijn. De prijzen bestaan uit powerbanks, broodroosters, zonnebrillen, kleding, pennen en nog veel meer.

Alles voelt op dit moment misschien een beetje vreemd aan, maar wat is er beter dan een aantal echt fantastische hersenkrakers en onze beste beloningen ooit om de tijd te doden terwijl we allemaal thuis zijn?

#BLIJFTHUIS

Blijf veilig, blijf positief, blijf thuis

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link
Powered by Social Snap