Nieuws

Chiquita ontmoet de grootste bananenstickerverzamelaar

Nieuws

april 24th 2020 ・ 5 Leestijd in min

Chiquita ontmoet stickerverzamelaar Becky Martz

Op zoek naar leuke activiteiten om het gezin bezig te houden tijdens het navolgen van de blijf-thuis-regels? Chiquita kreeg de kans contact te maken met Becky Martz (voordat de blijf-thuis-richtlijnen geïmplementeerd werden), een 70-jarige vrouw uit Florida die al bijna drie decennia van het verzamelen van bananenstickers haar meest gewaardeerde hobby heeft gemaakt, om leuke tips te geven en gezinnen te inspireren om nieuwe hobby’s of activiteiten te verkennen om thuis te doen. In de loop der jaren heeft Chiquita honderden unieke versies van zijn blauwe sticker gemaakt en onlangs speelse stickerseries in beperkte oplage uitgebracht, waarin fitness, kunstwerken gemaakt door fans,oorzaakgerelateerde en ontwerpen van bekende artiesten zoals Romero Britto centraal staan.

“Wat in 1991 begon als een simpele hobby, is uitgegroeid tot eenlevenslange passie,” zei Martz. “Mijn eerste sticker kwam van de “The Perfect Stocking Stuffer”-campagne van Chiquita Banana en in de loop der jaren heb ik de reis van het merk gevolgd om zijn blauwe sticker om te vormen tot verschillende stickerseries in beperkte oplage. Het verzamelen van stickers is een geweldige activiteit voor diegenen die als familie of met mensen over de hele wereld verbinding willen maken, terwijl ze thuis zijn, want achter elke sticker zit een verhaal dat gedeeld kan worden.”

Martz vertelt Chiquita dat je eenvoudig bananenstickers kunt verzamelen van de bananen die vanuit supermarkten en markten in het hele land naar huis gebracht worden. Iedereen kan bananenstickers verzamelen door ze in een plakboek of op een stickervel te laten zien, en met elkaar te ruilen, te delen met dierbaren op sociale media of zelfs hun collecties te presenteren via live videogesprekken.

“Chiquita erkent dat mensen overal hunkeren naar gemakkelijke en vermakelijke activiteiten thuis en bananenstickers verzamelen die elk een uniek verhaal vertellen, kan een leuke manier zijn om als gezin bezig te blijven en een band op te bouwen, of op afstand in contact te blijven met vrienden en medeliefhebbers ”, zei Tina Varjbedian, Chiquita’s marketing manager voor Noord-Amerika. “We hebben in de loop der jaren een veelzijdige collectie Chiquita-stickers verzameld en hopen dat onze blauwe sticker mensen van alle leeftijden inspireert om hun eigen unieke collecties op te zetten.”

 Banana_Sticker_Collector
 Banana_Sticker_Collector

Een kleine passie kan tot grote dingen leiden. Wat begon als een hobby, bracht Becky naar landen als Duitsland, Costa Rica, Ecuador en andere op zoek naar bananen met unieke stickers. Martz heeft nu meer dan 21.000 stickers in haar boek, die ook zorgvuldig zijn gecatalogiseerd op haar verzamelwebsite. In februari, voorafgaand aan verplichte blijf-thuisregels, nodigde Chiquita Martz en haar man, die haar online website met bananenstickers beheert, uit op het Noord-Amerikaanse hoofdkantoor in Fort Lauderdale om de First Lady of Fruit, Miss Chiquita, te ontmoeten die haar met een verscheidenheid aan zeldzame Chiquita-stickers presenteerde om aan haar uitgebreide collectie toe te voegen.

“Ik ben Chiquita zo dankbaar voor de uitnodiging om het hoofdkantoor te bezoeken en mijn uitgebreide collectie aan te vullen,” zei Martz. “Door deze geweldige passie van mij heb ik zoveel geweldige ervaringen opgedaan en contact gemaakt met andere verzamelaars over de hele wereld.”

Naast tips over het verzamelen van stickers, biedt Chiquita gezinnen die blijf-thuis-regels opvolgen verschillende eenvoudige en boeiende activiteiten die gemakkelijk toegankelijk zijn op de startpagina van het merk. Van het bakken van smakelijke bananenrecepten tot spelletjes en leuke kleurplaten, voor alle bananenliefhebbers is er wel iets.

Bekijk de video waarin Chiquita Becky Martz verwelkomt op het kantoor in Florida.

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link
Powered by Social Snap