Sticker Momenten & Campagnes

Chiquita, Voed je fantasie!

Sticker Momenten & Campagnes

maart 31st 2020 ・ 10 Leestijd in min

Chiquita organiseert een ontwerpwedstrijd waarbij de iconische Blauwe sticker centraal staat. Het is de bedoeling dat iedereen, jong en oud, creatief aan de slag gaat.

De promotie is tegelijkertijd met het nieuwe schooljaar in september 2019 van start gegaan, en heeft als doel ouders eraan te herinneren dat bananen een geweldig tussendoortje zijn voor hun kinderen. Bananen leveren de energie die nodig is om hun drukke agenda’s en levendige fantasie te ondersteunen. De winnaars van de ontwerpwedstrijd verdienen een Apple iPad en daarnaast dingen ze mee naar een kans om hun ontwerp in 2020 terug te zien op de blauwe sticker van de Chiquita bananen.

Ouders willen het beste voor hun kinderen – en kinderen willen Chiquita bananen! Bananen zijn een van de meest gezonde en natuurlijke tussendoortjes die een ouder aan kids kan geven. Kinderen zijn vaak druk bezig en hebben een heleboel brandstof nodig om de hele dag door fit en alert te blijven. Geef een Chiquita banaan mee in hun lunchbox, want die levert precies de brandstof die ze nodig hebben om de hele dag door hun creativiteit en fantasie in de hoogste versnelling te houden. Een banaan is een geweldige energiebron, en die kunnen kinderen tijdens en na school goed gebruiken.

Een Chiquita banaan bevat de vitamines en voedingsstoffen die kinderen in de groei nodig hebben. Om je creativiteit en fantasie nog verder uit te dagen, wordt de bekende blauwe sticker nu het doek voor jouw ontwerp, want de ontwerpwedstrijd is van start gegaan!

Deze wedstrijd is de kans van je leven om je fantasie los laten op de iconische blauwe sticker van Chiquita en geweldige prijzen te winnen. Een jury kiest 18 winnende ontwerpen die kans maken om in 2020 op de nieuwe blauwe stickers van een speciale reeks Chiquita bananen te worden afgedrukt. Deelnemen aan de wedstrijd is heel eenvoudig én leuk. Deelnemers kunnen hun ontwerp gemakkelijk uploaden op de actiepagina van de campagne op www.chiquita.nl/fun.

Elk ontwerp telt als één inzending. Des te meer ontwerpen je maakt, hoe meer kans je hebt om te winnen. De boodschap is: Doe mee en doe je best! Je zou zo maar eens kunnen winnen!

De gelukkige winnaars van de wedstrijd ontvangen fantastische prijzen voor een heleboel speelplezier – een Apple iPad – die hun creatieve talent verder zal stimuleren. We hopen dat deze fantastische prijzen mensen zullen motiveren om hun creativiteit de vrije loop te laten en mee te doen aan de wedstrijd. Gedurende de looptijd van de wedstrijd, laat Chiquita van zich horen via advertenties, posters, banners, slingers, brochures, stickers en displays die betrekking hebben op de promotie. In berichten die worden gedeeld op Facebook, Instagram en Twitter wordt meer informatie gegeven over de wedstrijd om mensen attent te maken op de wedstrijd en bezoekers de weg naar de actiepagina te wijzen.

De looptijd van de promotie is afhankelijk van de lokale marketingagenda. De promotie ‘Voed je fantastie’ zal lopen in de VS, Duitsland, Nederland, Italië, België en Griekenland. De promotie begint eind augustus/begin september: het begin van het nieuwe schooljaar en zal in Nederland lopen tot 7 Oktober.

www.chiquita.nl/fun

Wat stop je in het lunchtrommeltje van je kind? Ontdek recepten met Chiquita-bananen, speciaal bedacht voor kids. Laat ze genieten van een gezond tussendoortje, bananen zijn handig en lekker om mee te nemen naar school.

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link