Chiquita stimuleert borstkanker awareness: wat zit er achter de roze sticker?

Dat bananen gezond zijn, dat wist je natuurlijk allang, maar wist je ook dat Chiquita zich inzet voor borstkanker awareness? Hoe? We hebben onze blauwe sticker een roze jasje gegeven. Zo draagt de sticker bij aan Pink Ribbon! We willen alle vrouwen bewust maken van het belang van kankerpreventie en vroege opsporing. Het op tijd signaleren kan levens redden.

Chiquita Roze sticker kookmodel

Niet alleen het screenen op borstkanker door thuis te controleren of door middel van een mammogram is belangrijk, maar ook een gezond eetpatroon is hier een essentieel onderdeel van … en Chiquita-bananen zijn een belangrijk onderdeel van een gezond eetpatroon! Onze bananen zitten immers vol vezels, vitamines, kalium, calcium en andere belangrijke voedingsstoffen.

American Cancer Society

Dit jaar werken we opnieuw samen met de American Cancer Society in de Verenigde Staten.

Soms wordt borstkanker geconstateerd nadat er symptomen zijn opgetreden. Toch hebben veel vrouwen met borstkanker eigenlijk helemaal geen last van deze symptomen. Daarom is regelmatige borstkankerscreening ontzettend belangrijk. Bij Chiquita willen we het bewustzijn vergroten en moedigen we vroege opsporing en diagnostisering van borstkanker aan.Het belang van deze onderstaande aanbevelingen blijkt uit de daling van de sterftecijfers dankzij de vroege ontdekking van borstkanker. Door detectie, beter bewustzijn én door betere behandelingen.

Early Detection Breast Cancer Awareness Chiquita

7 dingen die je moet weten als je een mammogram krijgt

Het liefst ontdekken we borstkanker in een vroeg stadium. Dan is het mogelijk het makkelijkst te behandelen. Mammografie (röntgenfotografie van borsten) leent zich het beste om borstkanker snel te signaleren. Nadat jij en je zorgverlener een screenings-schema hebben opgesteld, is het handig om te weten wat je kunt verwachten. Zo verloopt ’t allemaal wat soepeler. Ontdek hier 7 dingen die je echt moet weten als je een mammogram krijgt:

Chiquita stimuleert de bewustwording van borstkanker met een Limited Pink Sticker-serie

Bezoek cancer.org/FightBreastCancer voor meer informatie over borstkanker en ondersteuning.

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link