Wat zit er achter de roze sticker?

We hebben onze blauwe sticker een roze jasje gegeven. Zo draagt de sticker bij aan Pink Ribbon! We willen alle vrouwen bewust maken van het belang van kankerpreventie en vroege opsporing. Het op tijd signaleren kan levens redden.

Chiquita Roze sticker kookmodel

Een gezond eetpatroon is hier een essentieel onderdeel van… en Chiquita-bananen zijn een belangrijk onderdeel van een gezond eetpatroon!. Onze bananen zitten immers vol vezels, vitamines en verschillende belangrijke antioxidanten.

American Cancer Society

Dit jaar werken we opnieuw samen met de American Cancer Society in de Verenigde Staten.

Soms wordt borstkanker geconstateerd nadat er symptomen zijn opgetreden. Toch hebben veel vrouwen met borstkanker eigenlijk helemaal geen last van deze symptomen. Daarom is regelmatige borstkankerscreening ontzettend belangrijk. Bij Chiquita willen we het bewustzijn vergroten en moedigen we vroege opsporing en diagnostisering van borstkanker aan.Het belang van deze onderstaande aanbevelingen blijkt uit de daling van de sterftecijfers dankzij de vroege ontdekking van borstkanker. Door detectie, beter bewustzijn én door betere behandelingen.

Early Detection Breast Cancer Awareness Chiquita

7 dingen die je moet weten als je een mammogram krijgt

Het liefst ontdekken we borstkanker in een vroeg stadium. Dan is het mogelijk het makkelijkst te behandelen. Mammografie (röntgenfotografie van borsten) leent zich het beste om borstkanker snel te signaleren. Nadat jij en je zorgverlener een screenings-schema hebben opgesteld, is het handig om te weten wat je kunt verwachten. Zo verloopt ’t allemaal wat soepeler. Dit moet je weten:

Chiquita_pink_stickers_awareness2

Bezoek cancer.org/FightBreastCancer voor meer informatie over borstkanker en ondersteuning.

Deze bananenrecepten komen overeen met de voedingsrichtlijnen van de American Cancer Society.

Er is geen zekere manier om borstkanker te voorkomen. Maar er zijn een aantal manieren die het risico kunnen verlagen. Denk aan het verbeteren van je voedingspatroon. Of probeer meer te bewegen! Ons product, Chiquita-bananen, ons fruit wordt overal gegeten. Het doel is dan ook om in alle uithoeken van de wereld het bewustzijn te vergroten.
De ACS raadt een voedingspatroon aan met een verscheidenheid aan groenten en fruit, volle granen en magere eiwitten. Ze raden ook aan om rood-verwerkt vlees en sterk-verwerkt voedsel te beperken om het risico op kanker te helpen verminderen.

Een vet-arme en zuivelvrije smoothie die rijk is aan essentiële voedingsstoffen en vitamines. Wortelen, rode biet, komkommer, gember en Chiquita-bananen zijn de perfecte ingrediënten voor een gezonde levensstijl.

Begin je ochtend met een lekkere, smoothie met Chiquita bananen, mango en ananas: de perfecte ingrediënten voor een natuurlijke maaltijd waar je energie van krijgt!

Of je nu op zoek bent naar een volledige, gezonde maaltijd of een lekkere smoothie om je wat extra energie te geven, dit is de perfecte smoothie voor jou! Bereid je voor op een echte opkikker met kurkuma, peer, gemberen onze lekkere gezonde Chiquita bananen.

Ga jij voor een goede combinatie van gezond en genieten? Kies dan voor dit makkelijke recept voor een verse en romige fruitpuddingsalade met Chiquita bananen.

Op zoek naar een gezond én lekker toetje voor elke gelegenheid? Deze havermout Chiquita bananenkoekjes zijn super makkelijk om te maken en bevatten slechts 2 ingrediënten!

Deze makkelijke en verfrissende Chiquita bananensorbet met verse frambozensaus is een echte traktatie voor je gasten en de perfecte afsluiter van je avondeten!

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link
Powered by Social Snap