Mugcake met chocolade, pindakaas en Chiquita-banaan

Mugcake met chocolade, pindakaas en Chiquita-banaan
Mugcake met chocolade, pindakaas en Chiquita-banaan
Toetje
6 min
Easy
Lactose free
Vegetarian
1
Spuit de magnetronbestendige bekers goed in met bakspray of smeer ze in met gesmolten boter
2
Prak met een vork de rijpe Chiquita-banaan in een kom.
3
Voeg het bakpoeder, de kristalsuiker, het cacaopoeder, de amandelmelk of andere plantaardige melk, 1 eetlepel natuurlijke pindakaas en ten slotte de tarwebloem toe. Vermeng alles goed.
4
Lepel het beslag in de bekers.
5
Verwarm het 2 minuten in de magnetron en controleer na 50 seconden. De mugcakes moeten er opgeblazen uitzien.
6
Garneer met de laatste eetlepel natuurlijke pindakaas.
7
Geniet in gezelschap van dit lekkere recept via #madewithChiquita

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
1 rijpe Chiquita banaan
50 gr tarwebloem
20 kristalsuiker
10 gr cacaopoeder
60 ml amandelmelk of andere plantaardige melk
½ tsp bakpoeder
2 tbsp natuurlijke pindakaas
Voedingswaarden per persoon
364
Calorieën
12,3 g
Vetten
2,6 g
Verzadigde vetten
49,5 g
Koolhydraten
26,6 g
Suikers
6,5 g
Voedingsvezel
10,7 g
Eiwit
0,5 g
Zout
Mugcake met chocolade, pindakaas en Chiquita-banaan
Voedingswaarden per persoon
364
Calorieën
12,3 g
Vetten
2,6 g
Verzadigde vetten
49,5 g
Koolhydraten
26,6 g
Suikers
6,5 g
Voedingsvezel
10,7 g
Eiwit
0,5 g
Zout

MEER RECEPTEN