Koekenpancake met Chiquita bakbanaan

Koekenpancake met Chiquita bakbanaan
Koekenpancake met Chiquita bakbanaan
Toetje
55 min
Easy
Gluten free
Lactose free
Vegetarian
1
Verwarm de oven voor op 180ºC / gas 4. Vet een koekenpan van 25 cm in en bedek met bakpapier.
Koekenpancake met Chiquita bakbanaan
2
Snij de schil van de Chiquita bakbanaan en snij in drieën. Plaats in een blender met de rest van de ingrediënten. Giet in de pan en bak 45 minuten tot het gaar is. De cake is klaar wanneer een tandenstoker er schoon uitkomt.
Koekenpancake met Chiquita bakbanaan
3
TIP: Serveer indien gewenst met Griekse yoghurt en honing.
Koekenpancake met Chiquita bakbanaan

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
3 gele rijpe Chiquita bakbananen
6 eieren
1 tsp baksoda
1 tbsp basterdsuiker
Voedingswaarden per persoon
142 kcal
Calorieën
4.0g
Vetten
1.24g
Verzadigde vetten
23.2g
Koolhydraten
11.9g
Suikers
1.5g
Vezel
5.5g
Eiwit
0.5g
Zout
Koekenpancake met Chiquita bakbanaan
Voedingswaarden per persoon
142 kcal
Calorieën
4.0g
Vetten
1.24g
Verzadigde vetten
23.2g
Koolhydraten
11.9g
Suikers
1.5g
Vezel
5.5g
Eiwit
0.5g
Zout

MEER RECEPTEN