Chiquita ananassalade met pittige bacon

Chiquita ananassalade met pittige bacon
Chiquita ananassalade met pittige bacon
Maaltijd
20 min
Easy
Gluten free
Lactose free
1
Snij de sjalot en knoflook fijn. Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur, voeg dan de sjalotten en knoflook toe, kook gedurende 5 minuten of tot ze doorschijnend zijn. Voeg de bacon en chilivlokken toe en bak tot ze licht knapperig zijn, ongeveer 5 minuten. Roer de Chiquita ananas erdoor zodat alles bedekt is.
2
Klop in een grote kom alle ingrediënten voor de dressing en voeg de slablaadjes toe aan de kom. Meng goed zodat alle blaadjes van genoeg dressing zijn voorzien. Voeg de bacon en het Chiquita ananasmengsel toe, meng alles nog een keer en schep op de dinerborden.

Serveer met de gesneden chili en korianderblaadjes.
3
TIP: Voeg garnalen toe voor een twist met zeevruchten!

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
1 bananensjallot
1 teentje knoflook
1 tbsp olijfolie
4 rashers gerookte baconstrips
1 tsp gedroogde chilivlokken
2 cups Chiquita ananas
1 cup gemengde slabladen
to garnish verse rode peper, fijngesneden
1 tsp Dijon-mosterd, grof
1 tbsp honing
1 tbsp ciderazijn
Voedingswaarden per persoon
504 kcal
Calorieën
41.0g
Vetten
6.9g
Verzadigde vetten
29.9g
Koolhydraten
20.7g
Suikers
4.0g
Voedingsvezel
8.7g
Eiwit
0.9g
Zout
Chiquita ananassalade met pittige bacon
Voedingswaarden per persoon
504 kcal
Calorieën
41.0g
Vetten
6.9g
Verzadigde vetten
29.9g
Koolhydraten
20.7g
Suikers
4.0g
Voedingsvezel
8.7g
Eiwit
0.9g
Zout

MEER RECEPTEN