Brownie in een beker met Chiquita-banaan

Brownie in een beker met Chiquita-banaan
Brownie in een beker met Chiquita-banaan
Toetje
12 min
Easy
Vegan
Gluten free
Lactose free
1
Spuit de magnetronbestendige bekers goed in met bakspray of gebruik gesmolten boter.
2
Prak de rijpe Chiquita-banaan met een vork in een kom.
3
Voeg de amandelmelk of andere plantaardige melk en de ahornsiroop toe en meng alles goed.
4
Voeg de cacaopoeder en het bakpoeder toe. Meng alles goed.
5
Lepel het beslag in de bekers.
6
Verwarm 3 minuten in de magnetron en controleer elke 90 seconden of het gaar is.
7
Smelt de (pure) chocoladedruppels au bain-marie. Werk de mugcakes af met een lepel gesmolten chocolade.
8
Geniet in gezelschap van dit lekkere recept via #madewithChiquita

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
2 rijpe Chiquita banaan
30 ml amandelmelk of andere plantaardige melk
25 ml ahornsiroop
20 gr cacaopoeder
1 tsp bakpoeder
4 tbsp donkere chocoladeschilfers
Voedingswaarden per persoon
322
Calorieën
11,3 g
Vetten
6,6 g
Verzadigde vetten
39,5 g
Koolhydraten
29,4 g
Suikers
9,3 g
Voedingsvezel
5,1 g
Eiwit
0,9 g
Zout
Brownie in een beker met Chiquita-banaan
Voedingswaarden per persoon
322
Calorieën
11,3 g
Vetten
6,6 g
Verzadigde vetten
39,5 g
Koolhydraten
29,4 g
Suikers
9,3 g
Voedingsvezel
5,1 g
Eiwit
0,9 g
Zout

MEER RECEPTEN