Bananenijs met chocolade en amandelboter

Bananenijs met chocolade en amandelboter
Bananenijs met chocolade en amandelboter
Toetje
5 min
Gluten free
Vegetarian
1
Doe de bevroren bananen in een keukenmachine en blend totdat je een consistentie hebt die op softijs lijkt.

Tips:
Nadat de bananen gesneden zijn, kun je ze ten minste 8 uur invriezen
2
Voeg het cacaopoeder en de amandelboter toe en meng het goed door elkaar.
3
Eet het als een zachte portie of doe voor harder ijs het mengsel 30 minuten in de vriezer voordat je het opdient.

INGREDIENTS FOR 2 PERSONS

-
2 persons
+
3 ripe Chiquita Bananas, with brown flecks on peel
2 tbsp cocoa powder
3 tbsp almond butter
Voedingswaarden per persoon
339 kcal
14,6g
48,1g
23.3g
8,0 g
0,1g
Bananenijs met chocolade en amandelboter
Voedingswaarden per persoon
339 kcal
14,6g
48,1g
23.3g
8,0 g
0,1g

MEER RECEPTEN