Een Carrière bij Chiquita?
Een Carrière bij Chiquita?

Banen

Onze producten leggen een lange reis af: van planten tot telen en oogsten,verpakken en vervoer en distributie naar de klant. Medewerkers van Chiquita zijn verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige kwaliteit en diensten: van land tot klant.

Wij hebben personeel op vijf continenten, en de achtergrond van onze medewerkers - vaardigheden, opleiding, talenten en interesses - is heel divers. Onze mensen bieden de expertise en het enthousiasme — Chiquita biedt de kansen. We zijn samen een van de bekendste en meest geliefde merken ter wereld.

 Chiquita heeft een platte organisatiestructuur en daar zijn we trots op. Het brengt bij onze medewerkers een ware ondernemingsgeest naar boven. Als je bij Chiquita werkt, lever je een belangrijke bijdrage aan onze inspanningen om wereldwijd gezondere, verse voedingsmiddelen te leveren.

Ons bestuur staat altijd klaar om expertise te delen en steun te geven, maar onze medewerkers zijn de motor van onze activiteiten. Chiquita geeft medewerkers op elk niveau veel verantwoordelijkheid en vertrouwen. Daarom zijn medewerkers van Chiquita zo gepassioneerd. Ze genieten ervan om met anderen overal ter wereld samen te werken aan initiatieven die van invloed zijn op onze producten, ons merk en onze organisatie.