Chiquita - biologisch
Chiquita - biologisch

Chiquita - biologisch

Fantastische smaak, natuurlijk

Als je liever biologisch geteeld voedsel eet, heeft Chiquita precies de banaan die je zoekt! Je kunt je gezin nu laten genieten van een hoogwaardige banaan die niet alleen fantastisch smaakt, maar ook van nature vetvrij is, een goede bron van kalium en vezels is en 100% biologisch geteeld is.

Als je ze niet kunt vinden in de supermarkt, vraag dan aan een medewerker van de groente- en fruitafdeling of deze banaan in het assortiment kan worden opgenomen.

Biologisch geteelde Chiquita bananen worden geproduceerd op een manier die past bij een duurzame, gezonde levensstijl. Voordat een product '100% biologisch' genoemd mag worden, moet een door de USDA goedgekeurde certificeerder ter plaatse controleren of de teler voldoet aan alle regels en vereisten om het predicaat "USDA Organic" te mogen voeren.

Voedingswaarde

Heb je vroeg in de ochtend gesport of word je net wakker? Pak een Chiquita banaan en eet deze uit het handje of snij je banaan in plakjes en voeg hem toe aan een kom ontbijtgranen of een pannenkoek. De banaan geeft je een enorme energieboost. Chiquita bananen leveren complexe koolhydraten, zijn van nature vetvrij en bevatten vitamine B6 zodat ze niet alleen een energieboost geven, maar ook je verbranding op gang brengen.

biologische bananen

Hoeveelheid per portie (126 g):

Calorieën: 110
Totaal vetgehalte: 0 g
Cholesterol: 0 mg
Natrium: 0 mg
Kalium: 450 mg
Totaal koolhydraten: 30 g
Voedingsvezels: 3 g
Suiker: 19 g
Eiwit: 1 g

Bereid deze havermout een dag tevoren en zet hem in de koelkast om wakker te worden met een heerlijk voedzaam ontbijt, de perfecte manier om de dag te beginnen.