“You can put them in a salad
You can put them in a pie-aye
Any way you want to eat them
It’s impossible to beat them…”

Zoals onze traditionele jingle zegt, smaken Chiquita bananen goed, ongeacht hoe je ze consumeert. Ze zijn zo goed dat zelfs de jingle in elke stijl goed kan klinken zonder zijn originaliteit te verliezen!

It sounds so good

Deel een speciale versie van de jingle

Of het nu rock, dance, rap, klassiek, country of welk genre dan ook is, luister en probeer het eens! Je zult ontdekken dat Chiquita peels so good, en It sounds so good.
Download de basistrack van de jingle en maak een speciale versie!*

 

Kies je favoriete genre, bespeel je instrument, zing of fluit zelfs mee.

Volg gewoon de onderstaande instructies:

  • Verander of wijzig de melodie van de jingle niet, deze moet duidelijk identificeerbaar blijven.
  • Zorg ervoor dat de teksten overeenkomen met het imago van het merk en in overeenstemming zijn met de richtlijnen van Chiquita.
  • Eventuele tekstuele wijzigingen moeten beginnen met de regel “I’m Chiquita banana and I’ve come to say…”

Zodra je de compositie hebt voltooid, deel je deze op sociale media met de hashtag #ItSoundsSoGood en tag je @chiquitabanana op Instagram of @chiquitabananaofficial op Tiktok.

De meest creatieve zullen te zien zijn in een herdenkingsreportage voor het einde van het jaar!!

Met Chiquita ‘It peels so good’

* Versies die door gebruikers zijn gemaakt, kunnen alleen worden gebruikt ten behoeve van het initiatief en zijn onderworpen aan beoordeling en goedkeuring door Chiquita. Chiquita kan op elk moment om verwijdering verzoeken als ze niet voldoen aan de richtlijnen van het merk.

* Het gebruik, de distributie, opname of registratie van een originele en/of speciale versie van de Chiquita-jingle is op geen enkele manier toegestaan, behalve zoals bepaald door het initiatief “it sounds so good”.

* Gebruikers zijn rechtstreeks verantwoordelijk voor alle inhoud/elementen/berichten die niet-conform, aanstootgevend of schadelijk zijn voor het imago en de reputatie van het merk die worden overgebracht in hun speciale creaties van de Chiquita-jingle.

* Door deel te nemen aan het initiatief “it sounds so good”, accepteren gebruikers deze algemene voorwaarden en stemmen ze ermee in om Chiquita de rechten te verlenen op alle creaties die voor het doel van het initiatief zijn gemaakt (inclusief alle documenten die de overdracht van rechten formaliseren).