Sports

Workout snacks met Chiquita bananen: De lente is begonnen!

Sports

maart 31st 2020 ・ 10 Leestijd in min

Eindelijk is het dan toch echt lente!

Het zonnetje schijnt, de bloemetjes bloeien en er staat een zacht lentebriesje. eindelijk kunnen we in het weekend weer naar buiten om onze batterij op te laden in de vrije natuur en zalig te picknicken! Het voorjaar is ook het uitgelezen moment om weer regelmatig te gaan beginnen met hardlopen. Sporten is gewoon veel leuker in de lente. We hebben een aantal goede redenen op een rijtje gezet om een Chiquita-banaan te pakken, je sneakers aan te trekken en in beweging te komen!

Heerlijk weer
Geen lid van de sportschool? Geen probleem! In de lente is het heerlijk om buiten te sporten! Het blijft langer licht, zodat je al vroeg in de ochtend of pas laat in de middag een rondje kunt gaan hardlopen – zonder dat je een hoofdlampje nodig hebt. Van het zachte lenteweer krijg je vanzelf zin om naar buiten te gaan, en een fris briesje zorgt ervoor dat je het tijdens het sporten niet te warm krijgt.

Het mooie weer trekt ons over de streep
De lente is precies dat extra zetje wat we nodig hebben om in beweging te komen! Dankzij het heerlijke weer worden er in de lente een heleboel hardloopevenementen georganiseerd. Er vinden dit seizoen veel sponsorlopen en marathons plaats. Stel jezelf het doel deel te nemen aan zo’n lokaal hardloopevenement. Het is altijd goed om jezelf een doel te stellen, zo blijf je gemotiveerd. Werk samen met een vriend of familielid naar dit gezamenlijke doel toe.

Is een hardloopwedstrijd niet echt iets voor jou, sluit je dan aan bij een lokaal hardloopgroepje. Zo sla je twee vliegen in één klap: je bent sportief bezig en geniet van de gezelligheid. In de lente sluiten veel nieuwe leden zich aan bij dit soort groepjes, dus je bent vast niet de enige nieuwkomer. Bovendien loop je ongemerkt de kilometers weg terwijl je kletst met je teamgenoten.

Er is geen beter moment voor een frisse start
De lente staat symbool voor een nieuw begin Tijdens de koude wintermaanden is de natuur in diepe rust, maar in de lente komt alles weer bruisend tot leven. De vogeltjes kwetteren, de bloemetjes staan in bloei en overal worden jonge dieren geboren. Die energie is besmettelijk, dus kom ook uit je ‘winterslaap’! De lente geeft je energie voor tien.

De perfecte brandstof:  Chiquita-bananen
Chiquita-bananen zijn al sinds jaar en dag het favoriete energiebommetje van hardlopers. Bananen zijn een geweldige bron van natuurlijke koolhydraten, de glucosemoleculen die je lichaam nodig heeft tijdens inspanning.

Chiquita-bananen zitten bovendien boordevol kalium en magnesium, wat je spieren helpt herstellen na het sporten en kramp en stijfheid voorkomt. Eigenlijk zijn Chiquita-bananen en hardlopers BFF’s. Ga heerlijk starten met hardlopen… en vergeet je Chiquita bananen niet!

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!