Sports

Backpacken met Chiquita banaan – de gezonde en gemakkelijke snack

Sports

maart 31st 2020 ・ 10 Leestijd in min

Als je onderweg bent, is het soms lastig een echt lekker tussendoortje te vinden dat je tot je volgende stop energiek houdt. Tussendoortjes zijn niet altijd handig om mee te nemen als je een uitje hebt, gaat sporten of gewoon iets leuks gaat doen! Een Chiquita-banaan is de ideale oplossing voor de generatie die veel onderweg is, want hij is gezond, geeft een vol gevoel en zit al goed verpakt in zijn prachtige gele schilletje.

 

De heerlijk zoete, makkelijk mee te nemen Chiquita-bananen zijn een ideaal voor een picknick en geeft energie tijdens het sporten. De gezonde, natuurlijke suikers en oplosbare vezels geven je langdurig een geweldige energieboost wanneer je die het hardst nodig hebt. En ze zitten ook nog eens boordevol vitamines en mineralen waarmee actieve gezinnen hun gezondheidsdoelstellingen behalen.

 

Of je nu een ommetje of een lange wandeltocht gaat maken, je hebt voor onderweg een tussendoortje nodig waar je energie van krijgt. Ook dan is de Chiquita-banaan precies wat je nodig hebt, want is het allerlekkerste kant-en-klare workout snack dat gaat waar jij gaat – zonder gedoe.

 

Als je even een momentje hebt, geven we je hier twee heerlijke, creatieve recepten met gezonde bananen om van te genieten als je er in je vrije tijd op uit gaat.

Backpacken met een Chiquita-banaan – het gezonde en handige tussendoortje

Vanille-eiwitshake met rijpe Chiquita-banaan

Deze zalige, gezonde eiwitshake is een smakelijke manier om je spieren te herstellen na je dagelijkse training. Extra rijpe Chiquita-bananen met zachte kwark, bosbessen en hennepzaden, plus een paar druppels vanille-extract, helpen je je conditie op peil te houden en beperken tegelijkertijd voedselverspilling – een echte win-winsituatie!

 

Energierepen met gepofte quinoa, Chiquita-banaan en pompoenzaden

Deze geweldige energiereep zit boordevol met superfoods. Dit perfecte tussendoortje voor onderweg geeft snel een energieboost. Deze heerlijke repen bevatten gepureerde Chiquita-banaan, pindakaas of amandelboter, verse dadels, verse gember, pompoenzaden en gepofte quinoa, een snufje zout en een kwart kopje grof gehakte amandelen. Voeg voor een tikje decadentie een verrukkelijk handje pure cacaobonensnippers toe. Na koeling is het mengsel klaar om op pad te gaan, zodat jij ervan kunt genieten en het met anderen kunt delen!

Chiquita-bananen zijn een fantastisch tussendoortje voor drukke, actieve gezinnen – geen gedoe, geen afval en geen verpakking, afgezien van die schattige, beschermende biologisch afbreekbare schil. En ook nog eens het perfecte ingrediënt voor een gezond dieet. Proef er meteen één!

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link