Veganistisch pindabrood met Chiquita banaan

Veganistisch pindabrood met Chiquita banaan
Veganistisch pindabrood met Chiquita banaan
Toetje
90 min
Vegan
Gluten free
Lactose free
Vegetarian
1
Verwarm de oven voor op 200 ºC / gas 6. Vet een bakblik van 450 g in en bedek het met bakpapier.

Prak de Chiquita bananen fijn met een vork. Meng met de olie en suiker. Voeg de bloem, bakpoeder en kaneel toe en meng goed. Voeg 50 g van de pinda's toe en zorg ervoor dat ze gelijkmatig over het mengsel worden verdeeld.
2
Giet het beslag in de broodvorm en bestrooi met de resterende 20 g pinda's.

Bak gedurende 30 minuten met folie. Bak in de oven gedurende nog eens 40 minuten, of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. Haal het uit de oven en laat het afkoelen voordat je het snijdt.
3
TIP: Voeg wat chocola toe voor een heerlijke twist.

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
3 Chiquita banaan
1/3 cup plantaardige olie
1/2 cup lichte bruine suiker
1 1/3 cups bloem, plus extra voor bekleden
3 tsp bakpoeder
3 tsp kaneel
1/4 cup gehakte gezouten pinda's
Voedingswaarden per persoon
334 kcal
Calorieën
14.2g
Vetten
1.4g
Verzadigde vetten
48.7g
Koolhydraten
18.8g
Suikers
3.4g
Voedingsvezel
5.6g
Eiwit
0.3g
Zout
Veganistisch pindabrood met Chiquita banaan
Voedingswaarden per persoon
334 kcal
Calorieën
14.2g
Vetten
1.4g
Verzadigde vetten
48.7g
Koolhydraten
18.8g
Suikers
3.4g
Voedingsvezel
5.6g
Eiwit
0.3g
Zout

MEER RECEPTEN