Garnalensalade met Chiquita-banaan

Garnalensalade met Chiquita-banaan
Garnalensalade met Chiquita-banaan
Salade
20 min
Normal
Gluten free
Lactose free
1
Halveer de tomaten. Snijd de wortel, komkommer en avocado in plakjes (besprenkel dit met limoensap) en de zoete paprika in reepjes.
2
Vermeng de spinazie met limoensap en olijfolie en breng met zout en peper op smaak. Verdeel de spinazie in een kom.
3
Bak de garnalen en de bananenplakjes met een druppel olie in een koekenpan.
4
Verspreid de tomaten, wortels, maïs, paprika's en avocado over de spinazie en voeg als laatste de garnalen en de bananen toe. Voeg een beetje olijfolie, limoensap en zout en peper toe om op smaak te brengen.

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
1/4 cup of cherry tomatoes
1 small carrot
1/4 cucumber
1/2 avocado
1/4 yellow pepper
1/2 cup of shrimp
1 Chiquita banaan
1 tbsp canned corn
1 cup of spinach
1/2 limoen
2 tbsp extra virgin olive oil
sea salt flakes and chili flakes
Voedingswaarden per persoon
21,1g
22,6g
17,1g
12,3g
7,3g
Garnalensalade met Chiquita-banaan
Voedingswaarden per persoon
21,1g
22,6g
17,1g
12,3g
7,3g

MEER RECEPTEN