Sports

Spotify-afspeellijsten – Work-outs met Chiquita

Sports

mei 12th 2020 ・ 5 Leestijd in min

Voeg muziek en apps toe om je trainingen meer energie te geven

Het is erg belangrijk om je gezondheid en conditie op peil te houden terwijl je thuis werkt, maar makkelijk is dat niet altijd. Work-outroutines zijn nu eenmaal moeilijk vol te houden als je alleen aan het trainen bent. Chiquita’s geweldige nieuwe afspeellijsten en tips voor je work-out zijn precies wat jou en je gezin gemotiveerd kunnen houden. De afspeellijsten zijn allemaal beschikbaar op Spotify en zijn perfect om in beweging te blijven.

De vijf De afspeellijsten van Chiquita op Spotify geven je volop keuze aan muziek: van de nieuwste feelgood-nummers, songs met een heerlijk strandgevoel en oppeppende muziek (net zoals de energie die bananen door middel van natuurlijke suikers en gezonde koolhydraten geven) tot een geweldige mix van de afgelopen decennia en een cook & dance-afspeellijst voor als je klaar bent met die work-out en naar een gezond tussendoortje met banaan snakt.

Chiquita-Spotify-playlists-lifestyle-skateboard

 

Chiquita-bananen smaken het best, bieden de beste kwaliteit en zijn de perfecte partner voor jouw work-outroutine. Ze zitten boordevol belangrijke vitamines, mineralen, oplosbare vezels en natuurlijke suikers. Daarnaast helpen ze bij het opbouwen en behouden van spiermassa, bevorderen ze de gezondheid van het hart en houden ze je op de been, wat je fitnessdoelen ook zijn.

Fitness- en hardloopcoach Frankie Ruiz beveelt een reeks geweldige trainingen en apps aan om je te helpen ook binnen actief te blijven. Je hebt motivatie nodig, dus zet de afspeellijsten vast klaar om er met oortjes naar te luisteren of over de luidspreker, zodat het hele gezin gezellig mee kan doen. Van muziek is het bewezen dat deze je stemming verbetert en je actief houdt. Ideaal dus wanneer je even door moet zetten bij die moeilijkere oefeningen en net een stapje erbij wilt doen. Hiervoor zijn vrolijke, snelle nummers en positieve teksten het beste.

Combineren

Dit is het moment om een kijkje te nemen tussen de vele gratis online bronnen. Er is een hele schat aan ideeën. Door variatie aan te brengen in je bewegingen en andere volgordes te kiezen tijdens je work-out, maak je je spieren en je hart- en vaatstelsel sterker. Daarbij komt dat variatie er ook voor zorgt dat je je niet gaat vervelen. Probeer dus verschillende work-outs met elkaar te combineren om zo alle spiergroepen aan te pakken.

Frankie beveelt deze routine aan op het Life Time-kanaal. De routine heet ‘shred’ en is favoriet omdat bijna elke spier in je lichaam aan bot komt. Hij tipt ook de Nike Training Club-app (NTC) als handige tool tijdens je work-outs. Normaal gesproken moet je betalen voor premiumfuncties, maar Nike heeft de binnentrainingen nu gratis beschikbaar gesteld om iedereen die thuis zit te helpen.

Op dit moment is Frankie’s favoriete training de Master Trainer Kirsty Godso’s Cardio & Legs HIT. Je zult die term HIT veel tegenkomen als je op internet naar fitnesstips zoekt, en staat voor High Intensity Training. De routine klinkt intimiderend, maar probeer het maar eens. Doe het eerst gewoon rustig aan en neem tussen de oefeningen door de tijd om op adem te komen.

 

 

 

  • Gepersonaliseerde recepten: toegang tot geavanceerde filters, recepten beoordelen, jouw favorieten bewaren in je persoonlijke bananenruimte.
  • Bevoorrechte toegang tot speciale weggeefacties en wedstrijden.
  • Stel je dieetvoorkeuren in en sla je meest geliefde lifestyle-artikelen op.

Word lid!

Sluit je aan bij de Chiquita community en krijg toegang tot je persoonlijke banana space!

Copy link