Veganistische regenboogkom met Chiquita-bananen en vers fruit

Veganistische regenboogkom met Chiquita-bananen en vers fruit
Veganistische regenboogkom met Chiquita-bananen en vers fruit
Ontbijt
10 min
Normal
Vegan
Lactose free
Vegetarian
1
Snijd 3 Chiquita-bananen in stukjes en zet ze minimaal 5 uur in de vriezer.
2
Mix de bevroren Chiquita-bananen met de kokosyoghurt en verdeel over 2 schaaltjes.
3
Snijd de andere Chiquita-banaan, kiwi, aardbeien en mango in stukjes.
4
Maak de rode bessen, aardbeien en muesli klaar.
5
Leg de ingrediënten in de vorm van een regenboog over het Chiquita-bananenijs. Doe er ten slotte een blaadje munt op.

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
3 bevroren Chiquita-bananen
1 Chiquita-banaan in stukjes
120 g kokosyoghurt
40 g bosbessen
40 g rode bessen
40 g stukjes mango
15 g Granola
4 aardbeien
1 kiwi
10 muntbladeren
Voedingswaarden per persoon
434
Calorieën
5,7 g
Vetten
1,9 g
Verzadigde vetten
80,3 g
Koolhydraten
61,7 g
Suikers
9,4 g
Vezel
8,1 g
Eiwit
0,3 g
Zout
Veganistische regenboogkom met Chiquita-bananen en vers fruit
Voedingswaarden per persoon
434
Calorieën
5,7 g
Vetten
1,9 g
Verzadigde vetten
80,3 g
Koolhydraten
61,7 g
Suikers
9,4 g
Vezel
8,1 g
Eiwit
0,3 g
Zout

MEER RECEPTEN