Veganistische Chiquita-bananenbroodkoekjes met overrijpe bananen

Veganistische Chiquita-bananenbroodkoekjes met overrijpe bananen
Veganistische Chiquita-bananenbroodkoekjes met overrijpe bananen
Tussendoortje
30 min
Easy
Vegan
Lactose free
Vegetarian
1
13 koekjes
2
Verwarm de oven voor op 175 °C.
3
Prak een Chiquita-banaan in een kom.
4
Voeg de overige ingrediënten toe aan de Chiquita-banaan en mix tot een glad mengsel. Laat het mengsel ongeveer 10 minuten staan zodat het lijnzaad zich aan het beslag kan 'hechten'.
5
Schep het koekjesbeslag met een eetlepel op een met bakpapier afgedekte bakplaat.
6
Bak gedurende 10 minuten.
7
Snij de andere Chiquita-banaan in plakjes en leg op elk koekje één plakje.
8
Laat de koekjes afkoelen.

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
2 Chiquita bananen
55 g amandelmeel
120 g amandelboter
6 g van walnoten
5 g ground flax seed
1 g kaneel
1 g bakpoeder
10 mL honing
Snufje zout
Voedingswaarden per persoon
362
Calorieën
26,2 g
Vetten
2,2 g
Verzadigde vetten
19,1 g
Koolhydraten
13,3 g
Suikers
5,9 g
Vezel
9,8 g
Eiwit
0,2 g
Zout
Veganistische Chiquita-bananenbroodkoekjes met overrijpe bananen
Voedingswaarden per persoon
362
Calorieën
26,2 g
Vetten
2,2 g
Verzadigde vetten
19,1 g
Koolhydraten
13,3 g
Suikers
5,9 g
Vezel
9,8 g
Eiwit
0,2 g
Zout

MEER RECEPTEN