Veganistische brownies met Chiquita-bananen met pecannoten

Veganistische, biologische brownies met Chiquita-bananen met pecannoten
Veganistische, biologische brownies met Chiquita-bananen met pecannoten
Tussendoortje
55 min
Normal
Vegan
Lactose free
Vegetarian
1
Verwarm de oven voor op 165°C.
2
Prak de Chiquita bananen fijn met een vork.
3
Klop de amandelboter, kokospalmboter, kokosolie en stroop tot een korrelige karamel.
4
Voed de cacaopoeder in delen aan het mengsel toe en mix tot een glanzend, glad mengsel. Voeg er zout, kaneel en vanille-extract aan toe.
5
Klop de eieren goed door het mengsel. Voeg ook de Chiquita-bananen toe. Voeg het havermeel toe en klop tot een glad beslag.
6
Voeg aan het mengsel 75 gram pecannoten en stukjes chocolade toe en giet het beslag in een bakblik.
7
Strooi de rest van de pecannoten op de brownies en duw ze in de bovenkant.
8
Bak ongeveer 30 minuten.

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
1 Chiquita banaan
100 g palmsuiker
30 g haverbloem
60 mL ahornsiroop
60 g amandelboter
60 mL kokosnootolie
30 mL gesmolten kokosolie
75 g cacaopoeder of ongezoet cacaopoeder
2.5 g kaneel
5 mL vanille-extract
Snufje zout
150 g gehakte pecannoten
45 g vegan chocolate chips
Voedingswaarden per persoon
217
Calorieën
15,7 g
Vetten
6,6 g
Verzadigde vetten
13,4 g
Koolhydraten
5,1 g
Suikers
2,9 g
Vezel
4,1 g
Eiwit
0,2 g
Zout
Veganistische, biologische brownies met Chiquita-bananen met pecannoten
Voedingswaarden per persoon
217
Calorieën
15,7 g
Vetten
6,6 g
Verzadigde vetten
13,4 g
Koolhydraten
5,1 g
Suikers
2,9 g
Vezel
4,1 g
Eiwit
0,2 g
Zout

MEER RECEPTEN