Schotsjes van bevroren yoghurt, noten en granen, Chiquita-bananen en acaibessen

Schotsjes van bevroren yoghurt, noten en granen, Chiquita-bananen en acaibessen
Schotsjes van bevroren yoghurt, noten en granen, Chiquita-bananen en acaibessen
Tussendoortje
135 min
Easy
Gluten free
Vegetarian
1
Leg een stuk bakpapier in een groot bakblik of op een grote bakplaat (die in je vriezer past!). Meng je favoriete honing met de yoghurt en verdeel deze in een laag van 1 tot 2 cm over het bakpapier.
2
Strooi het rode fruit over de yoghurt en druk het er iets in. Rasp de limoenschil met een fijne rasp en bestrooi het mengsel met pistachenoten, gojibessen, gepofte quinoa en acaipoeder.
3
Pel de bananen, snij ze in plakjes en besprenkel ze vervolgens met limoensap.
Verdeel de plakjes banaan en druk ze lichtjes in de yoghurt.
4
Zet de yoghurt ongeveer 3 uur in de vriezer en breek de plak daarna in stukjes.
Als je dit lekker vindt, kun je een beetje honing over de yoghurt sprenkelen.

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
2 cups Griekse yoghurt
1 to 2 tbsp honey (approx. 1/4 cup)
zest half lime
2 Chiquita bananen
1/2 cup frambozen
1/2 cup bosbessen
2 tsp acai berry powder
1/4 cup goji berries
1/4 cup pistachio nuts
1/4 cup puffed quinoa
Voedingswaarden per persoon
14,3g
26,8g
21,5g
8,7g
0,3g
Schotsjes van bevroren yoghurt, noten en granen, Chiquita-bananen en acaibessen
Voedingswaarden per persoon
14,3g
26,8g
21,5g
8,7g
0,3g

MEER RECEPTEN