Roergebakken Chiquita-banaan met garnalen

Roergebakken Chiquita-banaan met garnalen
Roergebakken Chiquita-banaan met garnalen
Maaltijd
15 min
Normal
Lactose free
1
Snijd de Chiquita-banaan, de schijfjes Chiquita-ananas en de rode ui, komkommer en chilipeper.
2
Kook water voor de boekweitnoodles.
3
Verwarm 30 ml olie voor in een wok en bak de uien 1 minuut met de chilipeper, voeg dan de Chiquita-banaan, Chiquita-ananas en garnalen toe. Roer net zolang totdat de garnalen rosé zijn aan beide kanten.
4
Kook de boekweitnoodles.
5
Vermeng alle ingrediënten voor de dressing en voeg deze aan de rest van de ingrediënten toe. Doe er dan de gekookte boekweitnoodles bij.
6
Geniet ervan en deel je roerbakrecept met banaan en garnalen via #ChiquitaBanana

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
1 Chiquita banaan
325g garnalen, gepeld en ontaderd
1 kleine rode ui
1 spaanse peper
2 Chiquita ananasringen
1/2 komkommer
munt voor de garnering
Koriander voor garnering
325g boekweitnoedels
Voor de dressing:
30 mL zonnebloemolie
5 mL limoensap
5 mL gembersiroop
5 mL sojasaus
Voedingswaarden per persoon
390
Calorieën
11,4 g
Vetten
1,4 g
Verzadigd vet
60 g
Koolhydraten
34,5 g
Suikers
5,2 g
Vezel
7,8 g
Eiwit
0,7 g
Zout
Roergebakken Chiquita-banaan met garnalen
Voedingswaarden per persoon
390
Calorieën
11,4 g
Vetten
1,4 g
Verzadigd vet
60 g
Koolhydraten
34,5 g
Suikers
5,2 g
Vezel
7,8 g
Eiwit
0,7 g
Zout

MEER RECEPTEN