Robuuste havermoutkoekjes met Chiquita-banaan, citroen en bosbessen

Robuuste havermoutkoekjes met Chiquita-banaan, citroen en bosbessen
Robuuste havermoutkoekjes met Chiquita-banaan, citroen en bosbessen
Tussendoortje
45 min
Normal
Lactose free
Vegetarian
1
Verwarm de oven voor tot 175 graden.
2
Pureer de Chiquita-bananen in een kom.
3
Voeg de overige ingrediënten aan de Chiquita-bananen toe en meng alles goed door elkaar.
4
Pak kleine balletjes van het koekjesbeslag en druk ze plat op de bakplaat.
5
Bak ongeveer 12-15 minuten. De koekjes zijn klaar wanneer ze een licht goudbruine kleur hebben.
6
Opmerking: je kunt als je dat wilt ook (suikervrije) stukjes chocolade toevoegen
7
Geniet van je robuuste havermoutkoekjes en deel jouw recept op #ChiquitaBanana

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
2 Chiquita-bananen
475 mL havermout
120 g pindakaas
10 g zout (grof)
5 mL vanille-extract
30 mL honing
40 g gemengde noten
40 g gedroogde rozijnen
Voedingswaarden per persoon
161
Calorieën
7,6g
Vetten
1,2g
Verzadigde vetten
16,7g
Koolhydraten
6,6g
Suikers
2,4g
Voedingsvezel
5,2g
Eiwit
0,1g
Zout
Robuuste havermoutkoekjes met Chiquita-banaan, citroen en bosbessen
Voedingswaarden per persoon
161
Calorieën
7,6g
Vetten
1,2g
Verzadigde vetten
16,7g
Koolhydraten
6,6g
Suikers
2,4g
Voedingsvezel
5,2g
Eiwit
0,1g
Zout

MEER RECEPTEN