Quinoa-ontbijt met banaan, amandelen en notenboter/zaadboter

Quinoa-ontbijt met banaan, amandelen en notenboter/zaadboter
Quinoa-ontbijt met banaan, amandelen en notenboter/zaadboter
1
Doe de quinoa in een zeef en spoel goed af. Laat dit goed uitlekken en doe de quinoa in een pan. Voeg havermelk, vanillepoeder en gemberpoeder toe en breng dit aan de kook.
2
Zet het vuur lager en laat 20 minuten sudderen totdat alle vloeistof is opgenomen. Voeg meer melk toe als het mengsel te dik wordt.
3
Hak de amandelen grof en rooster ze kort samen met de zaden in een droge koekenpan.
4
Verdeel de quinoa over 2 diepe borden. Garneer met plakjes banaan, amandelen, pompoenzaden en zonnebloempitten en, indien gewenst, een klontje boter.

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
2/3 cup quinoa
1 cup havermelk
1 teaspoon vanillepoeder/pasta
1 tablespoons gemberpoeder
Snufje zout
1 Chiquita banaan
2 tablespoons amandelen
2 tablespoons pompoen- en zonnebloempitten
Optioneel: een klontje boter
Voedingswaarden per persoon
634
Calorieën
33,4 g
Vetten
5,4 g
Verzadigd vet
57,4 g
Koolhydraten
13,7 g
Suikers
9,7 g
Vezel
20,9 g
Eiwit
200 mg
Natrium
Quinoa-ontbijt met banaan, amandelen en notenboter/zaadboter
Voedingswaarden per persoon
634
Calorieën
33,4 g
Vetten
5,4 g
Verzadigd vet
57,4 g
Koolhydraten
13,7 g
Suikers
9,7 g
Vezel
20,9 g
Eiwit
200 mg
Natrium

MEER RECEPTEN