Ontbijtpudding met banaan en kokos

Ontbijtpudding met banaan en kokos
Ontbijtpudding met banaan en kokos
Ontbijt
5 min
1
Pureer de banaan voor de puddinglaag totdat deze glad is en vermeng het met de kokosbloem om een zacht deeg te vormen. Duw de helft van dit deeg in een beker of een glas.
2
Doe er twee eetlepels kokosyoghurt over en een halve gesneden banaan, en herhaal het proces met de puddinglaag en bananenlaag in een tweede beker of glas.
3
Strooi er de gehakte pecannoten en kokosvlokken overheen en serveer.

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
1 rijpe Chiquita banaan
4 tbsp kokosnootmeel
4 tbsp kokosnoot Griekse stijl-yoghurt
1 Chiquita banaan, gehakt
1 tbsp gehakte pecannoten
1 tbsp kokosnootvlokken
Voedingswaarden per persoon
280 kcal
Calorieën
10,7g
Vetten
7,1g
Verzadigde vetten
42,8g
Koolhydraten
19,2g
Suikers
10,1g
Voedingsvezel
7,5g
Eiwit
0,1g
Zout
Ontbijtpudding met banaan en kokos
Voedingswaarden per persoon
280 kcal
Calorieën
10,7g
Vetten
7,1g
Verzadigde vetten
42,8g
Koolhydraten
19,2g
Suikers
10,1g
Voedingsvezel
7,5g
Eiwit
0,1g
Zout

MEER RECEPTEN