Ontbijtkoekjes met banaan, bosbes en kokos

Ontbijtkoekjes met banaan, bosbes en kokos
Ontbijtkoekjes met banaan, bosbes en kokos
Ontbijt
35 min
Gluten free
Lactose free
Vegetarian
1
Verwarm de oven voor op 180 graden C en bedek een bakplaat met bakpapier. Doe de haver, gedroogde kokos en het zout in een kom. Pureer de bananen totdat het een glad papje is.
2
Voeg de gepureerde bananen, de kokosolie, honing, kaneel en het vanille-extract aan de droge ingrediënten toe en roer alles goed door elkaar. Voeg de bevroren bosbessen toe. Doe een eetlepel van het mengsel op een met bakpapier bedekte bakplaat en herhaal dit totdat er geen mengsel meer over is.
3
Bak gedurende 25 minuten of tot wanneer ze goudbruin zijn. Laat ze daarna op de bakplaat 5 minuten afkoelen voordat je ze op een rooster zet om ze helemaal te laten afkoelen. In een luchtdichte doos blijven ze 5 dagen houdbaar.

INGREDIENTS FOR 2 PERSONS

-
2 persons
+
130g jumbo oats
60g desiccated coconut
1/2 tsp salt
2 ripe Chiquita Bananas, with brown flecks on peel
2 tbsp melted coconut oil
1 tbsp clear honey
1 tsp ground cinnamon
1 tsp vanilla extract
50g frozen blueberries
Voedingswaarden per persoon
145 kcal
7,6g
18,1g
5,7g
2,4g
0,3g
Ontbijtkoekjes met banaan, bosbes en kokos
Voedingswaarden per persoon
145 kcal
7,6g
18,1g
5,7g
2,4g
0,3g

MEER RECEPTEN