Konijnpannenkoeken met Chiquita banaan

Konijnpannenkoeken met Chiquita banaan
Konijnpannenkoeken met Chiquita banaan
Ontbijt
30 min
Normal
Vegetarian
1
Doe de bloem in een grote kom en klop de eieren erdoor. Voeg de suiker en het zout toe, en klop de melk geleidelijk tot die een dikke maar zachte consistentie heeft.

Vet een grote koekenpan in met plantaardige olie en zet op een matig vuur.
2
Voeg een eetlepel beslag toe en draai deze rond om een ​​kleine cirkel te maken. Schep eronder een grotere beslagcirkel die lichtelijk overlapt die het lichaam van het konijn vormt. Bak de pannenkoeken totdat het beslag gelijkmatig goudkleurig is, draai dan om en bak de andere zijde. Herhaal met het resterende beslag en houd de konijnenpannenkoeken warm op een bord bedekt met aluminiumfolie.

Hak ondertussen de aardbeien in vieren en versier de bodem van de dinerborden zodat ze eruitzien als gras, bezaaid met bosbessen, en hou 8 bosbessen apart voor de konijnenogen. Plaats de konijntjes boven de aardbeien.
3
Halveer elke Chiquita banaan. Snij lange repen van een helft Chiquita banaan zodat ze eruitzien als snorharen en kleine driehoekjes die de tanden vormen. Snijd de andere helft verticaal door om twee lange konijnenoren te maken.

Gebruik deze om de pannenkoek te versieren, samen met een frambozenneus en bosbessenogen.

TIP: Serveer eventueel met stroop.

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
4 heaped tbsp volkorenbloem
2 eieren
1 tbsp basterdsuiker
1 tsp fijn zeezout
3/4 cup melk
3/4 cup bosbessen
4 Chiquita banaan
for frying plantaardige olie
1 cup aardbeien
1 framboos
Voedingswaarden per persoon
290 kcal
Calorieën
11.1g
Vetten
2.0g
Verzadigde vetten
44.4g
Koolhydraten
24.3g
Suikers
5.4g
Vezel
7.3g
Eiwit
1.6g
Zout
Konijnpannenkoeken met Chiquita banaan
Voedingswaarden per persoon
290 kcal
Calorieën
11.1g
Vetten
2.0g
Verzadigde vetten
44.4g
Koolhydraten
24.3g
Suikers
5.4g
Vezel
7.3g
Eiwit
1.6g
Zout

MEER RECEPTEN