Kokos-bananenkoekjes

Kokos-bananenkoekjes
Kokos-bananenkoekjes
Tussendoortje
25 min
Vegan
Gluten free
Lactose free
Vegetarian
1
Verwarm de oven voor op 180 graden C en vet een bakplaat in en bedek deze met bakpapier. Pureer de bananen totdat het een glad papje is. Voeg de gedroogde kokos aan de bananen toe en meng het goed door elkaar.
2
Rol het mengsel in 10 bolletjes ongeveer zo groot als een golfbal en leg ze op een bakplaat. Druk elk bolletje met de vlakke hand plat tot een dikte van 1,5 cm en bak ze 20 minuten in de oven.
3
Doe ze na het bakken op een rooster om ze helemaal te laten afkoelen, voordat je ze opeet of in een luchtdichte doos bewaart.

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
/ Boter of zonnebloemolie, voor het invetten
2 rijpe Chiquita bananen, met bruine vlekjes op de schil
150g gedroogde kokosnoot
Voedingswaarden per persoon
129 kcal
9,8g
4,0g
1,3g
0,0g
Kokos-bananenkoekjes
Voedingswaarden per persoon
129 kcal
9,8g
4,0g
1,3g
0,0g

MEER RECEPTEN