Havermoutkoekjes met Chiquita-banaan en pure chocolade

Havermoutkoekjes met Chiquita-banaan en pure chocolade
Havermoutkoekjes met Chiquita-banaan en pure chocolade
Tussendoortje
35 min
Normal
Gluten free
Lactose free
Vegetarian
1
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Maal de amandelen in de keukenmachine fijn. Pel en pureer de bananen en meng ze met de havermout, notenpasta, amandelen, kaneel en cacao.
2
Leg bakpapier op een bakplaat en maak een balletje deeg voor elk koekje, de grootte van een kleine pingpongbal. Leg ze op de bakplaat en druk ze plat.
3
Bak de koekjes ca. 20 minuten en laat ze afkoelen.
4
Smelt ondertussen de stukjes chocolade au bain-marie (let erop dat er geen waterdruppels in de chocolade terechtkomen).
5
Beweeg een lepel die in de chocolade is ondergedompeld snel boven de koekjes heen en weer en besprenkel met fijngehakte pistachenoten.

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
1 cup van witte amandelen
3 bananen
1 cup havermout
1/4 cup van notenpasta (amandel)
snufje kaneel
snufje cacao
1/2 cup van pure chocolade
1/2 cip van pistachenoten
extra needed: keukenmachine, bakpapier
Voedingswaarden per persoon
346
Calorieën
22,4g
Vetten
4,4g
Verzadigde vetten
19,9g
Koolhydraten
8,4g
Suikers
6,1g
Voedingsvezel
9,4g
Eiwit
0,1g
Zout
Havermoutkoekjes met Chiquita-banaan en pure chocolade
Voedingswaarden per persoon
346
Calorieën
22,4g
Vetten
4,4g
Verzadigde vetten
19,9g
Koolhydraten
8,4g
Suikers
6,1g
Voedingsvezel
9,4g
Eiwit
0,1g
Zout

MEER RECEPTEN