Havermout met mango en Chiquita-banaan

Havermout met mango en Chiquita-banaan
Havermout met mango en Chiquita-banaan
Ontbijt
10 min
Normal
Vegetarian
1
Klop alle ingrediënten met uitzondering van de mango en munt in een beslagkom. Roer de mangoblokjes erdoor en giet in een pot met een nauwsluitend deksel.
2
Sluit het deksel en laat het een nacht in de koelkast staan. Besprenkel vervolgens de volgende ochtend van de verse munt.
3
TIP: Verwissel de mango voor aardbeien of een fruit naar keuze.

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
1/3 cup Griekse yoghurt
1/2 heaped cup havermout
1/3 cup amandelmelk
1 tbsp chiazaden
1/2 tsp vanille-extract
pinch of fijn zeezout
2 tbsp honing
1 rijpe Chiquita banaan, gepureerd
1/2 rijpe mango, in blokjes van 0,5 cm gesneden
to garnish verse munt
Voedingswaarden per persoon
673 kcal
Calorieën
11.0g
Vetten
2.5g
Verzadigde vetten
134.6g
Koolhydraten
78.7g
Suikers
15.1g
Voedingsvezel
18.9g
Eiwit
0.9g
Zout
Havermout met mango en Chiquita-banaan
Voedingswaarden per persoon
673 kcal
Calorieën
11.0g
Vetten
2.5g
Verzadigde vetten
134.6g
Koolhydraten
78.7g
Suikers
15.1g
Voedingsvezel
18.9g
Eiwit
0.9g
Zout

MEER RECEPTEN