Halloween pompoentaart met Chiquita banaan

Halloween pompoentaart met Chiquita banaan
Halloween pompoentaart met Chiquita banaan
Toetje
80 min
Ambitious
Lactose free
Vegetarian
1
Meng havermout, water, ei en suiker tot een kruimelig deeg en maak daar de korst van.
2
Vet een bakblik in en bestuif dit met bloem om te voorkomen dat het gebak aanbakt. Druk het korstdeeg vervolgens in het bakblik.
3
Verwarm de oven voor op 220 °C.
4
Doe de Chiquita bananen, pompoenpuree, amandelmelk, kokossuiker en pompoenspecerijen in de blender en pureer. Giet het mengsel in de korst.
5
Bak ongeveer 15 minuten. Zet de oven lager, op 175 °C, en bak de taart nog 35 minuten.
6
Laat de taart afkoelen en zet hem daarna minstens 5 uur in de koelkast.
7
Breng daarna een laagje chocola of karamel op de taart aan in de vorm van een spinnenweb.
8
Geniet, en deel dit recept voor pompoentaart met
#ChiquitaBanana

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
3 Chiquita bananen
450 g pompoenpuree
120 mL amandelmelk
100 g kokossuiker
1,7 g pompoenkruiden
Crust:
80g havermout
120 mL water
25 g kokossuiker
1 ei
Voedingswaarden per persoon
197
Calorieën
2,9 g
Vetten
0,6 g
Verzadigde vetten
35,3 g
Koolhydraten
6,2 g
Suikers
4,4 g
Voedingsvezel
5,6 g
Eiwit
0,2 g
Zout
Halloween pompoentaart met Chiquita banaan
Voedingswaarden per persoon
197
Calorieën
2,9 g
Vetten
0,6 g
Verzadigde vetten
35,3 g
Koolhydraten
6,2 g
Suikers
4,4 g
Voedingsvezel
5,6 g
Eiwit
0,2 g
Zout

MEER RECEPTEN