Gemakkelijke Chiquita bananenkoekjes bakvrij

Gemakkelijke Chiquita bananenkoekjes bakvrij
Gemakkelijke Chiquita bananenkoekjes bakvrij
Toetje
130 min
Easy
Vegan
Gluten free
Lactose free
Vegetarian
1
Bedek een 8" x 8" bakblik met niet-klevende folie, en zet het opzij. Schil en pureer bananen tot ze heel zacht zijn en giet ze dan in een middelgrote pan. Voeg pindakaas en honing toe en verwarm dan op middelhoog vuur, blijf roeren tot het mengsel is gesmolten.
2
Verwijder van het fornuis en roer de havermout en fruit en noten mix door, zorg ervoor dat de mix goed gecombineerd blijft. Lepel de mix op een bakplaat en verdeel gelijk. Druk er zachtjes op om het koekdeeg te comprimeren.
3
Zet het minstens 2 uur in de koelkast. Verwijder en plaats ondersteboven op een dinerbord of snijplank. Verwijder folie en snijd in vierkanten.

INGREDIËNTEN FOR 2 PERSONS

-
2 personen
+
2 rijpe Chiquita bananen, schil moet bruine vlekjes bevatten
1 kopje natuurlijke pindakaas
1/2 kop honing
2 kopjes havermout
1/2 kom fruit en noten-mix
Voedingswaarden per persoon
200 kcal
Calorieën
9 g
Vetten
1.4 g
Verzadigde vetten
24.9 g
Koolhydraten
13.5 g
Suikers
2.8 g
Voedingsvezel
5.8 g
Eiwit
0.02 g
Zout
Gemakkelijke Chiquita bananenkoekjes bakvrij
Voedingswaarden per persoon
200 kcal
Calorieën
9 g
Vetten
1.4 g
Verzadigde vetten
24.9 g
Koolhydraten
13.5 g
Suikers
2.8 g
Voedingsvezel
5.8 g
Eiwit
0.02 g
Zout

MEER RECEPTEN